ŽENA BIK- Ona je NEŽNA,JEDINSTVENA,POSEBNA,svesna svoje SNAGE i MOĆI i KVALIETA!

ŽENA BIK- Ona je NEŽNA,JEDINSTVENA,POSEBNA,svesna svoje SNAGE i MOĆI i KVALIETA!

9 маја, 2019 Off By ludarito

Predaje se sa lakoćom mužu, jer je to imperativ njene ženstvenosti, no kako je ona jaka ličnost, a suprotnosti se  privlače, u teškim životnim situacijama i periodima opasnosti i kriza, žena Bik postaje stub porodice i nosilac svih tegoba, muka, patnji. Kako su one emotivne i melanholično depresivne, sposobne su za samostalnost i saosećanja prema drugima, i često svojom snagom pomažu drugime. Mnogi  zloupotrebljavaju i iskorišćavaju njenu plemenitost, misleći da ona to ne primećuje, ali u tome grdno greše.

 

Žene Bikovi su elitisti, kada je u pitanju društvo. Kao talentovane i voljom nadahnute osobe okrenute su velikim potezima i velikim delima, velikim ciljevima i može se reći da nisu sklone ogovaranju, tračarenju, spletkama, što i dolikuje dominantnim osobama.  Često vođene ljubavlju izaberu pogrešnog partnera,  koji  ih  ne može zadovoljiti u materijalnim prohtevima, pa sredinom života, iako to nisu planirale, počinju same da rade i stiču solidno bogatstvo.

 

Temperament – Melanholičnog je temperamenta, često rezervisan, konzervativan, ali velikodušan i tolerantan.

Osećanja – Bik poseduje neobično duboka, tiha, ali neizražena osećanja. Sposoban je dugo da trpi i teško ga je menjati u bilo kom pogledu. Korača izvesnom sigurnošću, radije vođen nego gonjen.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3