NIKAD IH NEĆETE ZABORAVITI: 10 razloga zbog kojih se Blizanci pamte do kraja života!

NIKAD IH NEĆETE ZABORAVITI: 10 razloga zbog kojih se Blizanci pamte do kraja života!

9 маја, 2019 Off By ludarito

3. Kreativni su

Blizanci poseduju brojne talente i vrlo često u isto vreme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari.Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo.U slučaju da im date pravi projekat, budite sigurni da će biti gotiv.

4. Imaju nekoliko lica

Blizanci su poznati po tome što imaju duple ličnosti.Zapravo, ponekada u pitanju može biti i mnogo više ličnosti od dve. Veoma su adaptibilni i intuitivni. Zbog toga reaguju na energiju drugih ljudi, pa tako na površinu isplivava njihova druga „verzija“. Ovih ličnosti može da bude puno – za svaku ličnost i situaciju koju susretnu. Razlike između njih nekada mogu biti suptilne, a nekada ogromne u zavisnosti od toga s kim imaju posla.

5. Veoma ih je teško „pročitati“

Blizanci su izuzetno slobodnog duha i sloboda za njih nema cenu. Ne vole da se osećaju vezano i povućiće se ako osete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragoceno vreme. U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. Ljubavno se najbolje slažu sa osobama koje gaje avanturistički duh, nezavisne su i efikasne.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4