DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI  JARAC, BIK, RIBE…

DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI JARAC, BIK, RIBE…

8 маја, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu devica i devica

I devica se sjajno slaže sa pripadnicima istog znaka. Kako i ne bi kad u svemu odgovaraju jedno drugom, imaju ista interesovanja razmišljanja, vole i iste stvari u seksu, ali ne znači da će biti idealan.

Vremenom odnosi mogu zahladneti, konstantene kritike postaju svakodnevnica i jednostavno jedno jutro mogu se probuditi i shvatiti da više ništa ne osećaju jedno prema drugom. Naravno, njih spajaju neke druge stvari i zajednička interesovanja, a veza će eventualno pući ako Merkur ima loše aspekte.

Kako se slažu devica i vaga

Kao i kod veze sa lavom, tako i veza sa vagom može uspeti jedino ako vaga i devica imaju zajedničke poslove. Seks će biti dobar ako su trenutno raspoloženi i ako poklone dosta pažnje predigri.

Veza je labava, ali ne znači da će se prekinuti, ukoliko oboje imaju zajedničke interese. Ako treba potražiće nekog sa strane ali raskidati neće. Previše je razlika u njihovom karakteru.

Kako se slažu devica i škorpija

Evo jedne sjajne kombinacije, pogotovo ako se radi o ženi devici i muškarcu škorpiji. Seks je dobar ali nekako se gleda da se uvek prvo zadovolji strastvena škorpija. Međutim devici to ne smeta toliko. Još ako su određeni aspekti povoljni, devica ima idealnog partnera u svojoj škorpiji.

Međutim ponekad aspekti mogu biti i loši. Tu će se već javiti određene razlike. Veza u tom slučaju može da opstane mada partneri neće biti baš najsrećniji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4