OVAN: On nikada NE ZABORAVLJA ni tuđu DOBROTU, ali ni tuđe ZLO. On svima UZVRAĆA PO ZASLUZI!

OVAN: On nikada NE ZABORAVLJA ni tuđu DOBROTU, ali ni tuđe ZLO. On svima UZVRAĆA PO ZASLUZI!

5 маја, 2019 Off By botanika

Ali isto tako, svi oni koji su mu dokazali ljubav, uvek mogu da računaju na njega i njegovu podršku. On nikada ne zaboravlja ni tuđe dobro, ni tuđe zlo. Ali isto tako svima ume da vrati po zasluzi.
Ovan je neko ko je veliki borac u životu, pa tako i u ljubavi. Kada mu se neko sviđa, uvek je spreman da učini prvi korak. Za ljubav, ako treba, učiniće sve kako bi usrećio voljenu osobu.

Međutim, ako oseti da ga voljena osoba ne poštuje i ne ceni, isto je tako sposoban da od nje ode. On je neko ko zaista ume da usreći voljenu osobu i za njega je voljena osoba centar sveta.

Ali sve to očekuje isto od nje. On je neko ko ne voli igrice u ljubavi, iako mmnogi misle da je avanturista, ali to nije tako. Ovan u životu želi osobu koja će da mu pruži mir i sigurnost. On je neko ko ume da voli do ludila i uvek to rado čini, ali to očekuje i zauzvrat. Ali bez obzira koliko voli, nikada neće ostati u odnosu u kome nije srećan.
I to ne važi samo za ljubav, već za svaki odnos, bilo da je u pitanju prijateljski ili poslovni. On je uvek spreman da da celog sebe, ali to isto očekuje zauzvrat. Ovan u životu prosto ide na sve ili ništa.
Ovan je neko ko vrlo dobro pamti one ljude koji su za njega učinili dobra dela, ali isto tako pamti i one koji su mu naneli zlo. I on je takođe neko ko svima uzvraća po zasluzi – ono što mu daš, to ćeš i dobiti!

Стране: 1 2