BLIZANCI: Njima sigurno MOŽETE VEROVATI, jer vas oni nikada NEĆE IZDATI! Oni su DOBRI PRIJATELJI i ako ih imate kraj sebe – vi imate nešto poput ANĐELA ČUVARA!

BLIZANCI: Njima sigurno MOŽETE VEROVATI, jer vas oni nikada NEĆE IZDATI! Oni su DOBRI PRIJATELJI i ako ih imate kraj sebe – vi imate nešto poput ANĐELA ČUVARA!

4 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci su neko koga prvo trebate vrlo dobro poznavati da bi ste znali da oni nisu ni neverni, niti bilo kakvi lažovi, što im često pripisuju. Možda nekada u ljubavi i prevare, ali to je svojstveno svima. Međutim, kao prijatelji vas nikada neće izdati.

Onaj ko dobro poznaje Blizance, vrlo dobro zna da su oni najverniji znaci Zodijaka i da vas nikada neće izdati. Dok drugi ljudi koriste reči, oni se uglavnom dokazuju svojim delima. Kada nekoga vole, oni vam to neće samo pričati, već će to i dokazati. I upravo zbog toga, svi vi koji imate Blizanca u svojoj blizini možete smatrati da imate svog ličnog anđela čuvara.

Najveća sreća za Blizance je kada vide da su njegove drage osobe srećne i nasmejane. Njegova sreća zavisi od sreće drugih ljudi, zato će on učiniti sve da njegovi najmiliji budu zadovoljni. Blizanaci su neko ko će uvek pokušati da vas usmeri na pravi put i da vam pomognem da se izborite za svoju sreću.

Oni su posećeni više životu svojih dragih osoba, nego sopstvenom. To je zbog toga što se Blizanci veoma mudri pripadnici Zodijaka i lako se mogu izboriti za svoju sreću, ali isto to žele da učine i za njihove drage osobe. Oni nikada neću osuđivati svoje drage osobe i uvek će biti puni razumevanja za njih.

Možda vam neće dozvoliti da puno grešaka načinite, ali će se potruditi da te greške i ispravite. Blizanci znaju da je svakom u životu potreban oslonac. Oni to znaju iz sopstvenog iskustva i zbog toga se trude da uvek budu tu za svoje drage osobe kada im je teško i kada im treba neka pomoć. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2