BLIZANCI: NAJMUDRIJI znak Horoskopa, koga je teško PREVARITI i SLAGATI. Oni će vas lako PROČITATI, jer su oni NAJPAMETNIJI LJUDI!

BLIZANCI: NAJMUDRIJI znak Horoskopa, koga je teško PREVARITI i SLAGATI. Oni će vas lako PROČITATI, jer su oni NAJPAMETNIJI LJUDI!

3 маја, 2019 Off By botanika

Za Blizance možemo reći da su možda najpametniji i najmudriji znak Zodijaka i samim tim su u maloj prednosti u odnosu na druge znakove. Upravo zbog te mudrosti Blizanci su neko ko retko kada greši u životu, vrlo dobro procenjuju svaku situaciju i tačno znaju koji ljudi pokušavaju da ih prevare.

Upravo zato oni imaju jako malo problema u životu. Većinu problema koje imaju u životu Blizanci su sami sebi stvorili, a od drugih osoba oni znaju šta mogu da očekuju, tako da će se retko kada razočarati u ljude. Kod njih nisu moguća nikakva iznenađenja i razočarenja, a slobodno možemo reći da su čak i nemoguća.
Blizanci su veliki borci u životu, ali njima uspeh nije toliko bitan, koliko im je važno da na svakom mestu pokažu svoju dobrotu i pomognu svakome. Oni su spremni svima da pomognu, oni nikome ne žele zlo, jer je njihova životna solucija „Ono što daješ, to ti se i vraća!“.
Ukoliko ste nekada pokušali da ih slažete, sigurno u tome niste uspeli jer je Blizance jednostavno nemoguće slagati. Blizance slobodno možemo nazvati „detektorima laži“, jer oni prepoznaju svaku laž i vrlo ih je teško prevariti i nadmudriti.( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3