Neko bitan

RIBA – Ona je čarobna žena horoskopa, nasmejana, vedra, nežna, njoj se svi dive, nju svi vole!

Ispod vatrenog temperamenta ove dame, koja može da parira svakom muškarcu, leži jedna tanana i romantična duša koja je spremna ceo život da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se takav muškarac ne pojavi, žena Riba je spremna na avanture i kratke, nekada čak i kompromitujuće veze.

Ova impulsivna žena ima moderne poglede na seksualnost, ali i onda kada se prepusti užicima tela, neće vam prepustiti svoje srce. Sa svojim bivšim ljubavnicima uglavnom ostaje u prijateljskim odnosima i nikada se neće uvrediti kada vas izgubi kao seksualnog partnera, jer ova žena uvek mašta i nada se da će u njen život ubrzo ući neka nova ljubav.

Njen najveći problem je što ceo život sanja o ljubavi i živi u svetu fantazije i upravo zbog toga zamišljajući idealnog, ova žena veoma često izabere pogrešnog partnera i neadekvatnu osobu za zajednički život. One su toliko sklone sanjarenju, da zamišljaju da će se čak i taj pogrešan pretvoriti u princa o kome one sanjaju i da će ih odvesti u carstvo snova i promeniti njihov život. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Ali naravno, većina muškaraca nije sposobna za to i ova žena pored njih ostaje razočarana i nesrećna. Kada otvori oči i vidi da u jednoj vezi nema bajke koju je priželjkivala ona ubrzo otplovi u drugom pravcu. Partner koji joj ponudi i malo pažnje, kraj nje će biti najvoljenija osoba na ovom svetu.

Ali ono što ova žena očekuje i jedino što može da je u sreći jeste ljubav i pažnja non-stop, svaki dan. Ova žena je verna fizički u svakom odnosu, ali psihički nije, jer njene fantazije nikada ne prestaju i ona je uvek u potrazi i u mislima kraj svog princa. Njen partner ne mora da bude ni lep, ni uspešan, ni bogat, ali će ona jednostavno zamišljati da to on jeste. Naravno problemi mogu da nastanu ako se ona zaista tako i ponaša.

Ova žena je skromna i nikada nije upadljiva, ali se uvek oblači elegantno i ženstveno i prija joj da bude obožavana od suprotnog pola. Posedujući osobine svih prethodnih 11 znakova, ova žena ume da bude i odlična glumica u nameri da privuče ljude na svoju stranu. Ne postoji žena u Zodijaku koja ume kao Riba da odglumi nevinu i povređenu i da zaplače onda kada je to potrebno. Ali i pored toga, Riba je uvek iskrena kada se radi o osećanjima i takođe očekuje iskrenost od svog partnera. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Ove žene su veoma brižne i kada se ostvare kao majke veoma su naklonjene svojoj deci. Jedna polovina ove žene ume da prihvati zakone svog partnera, sve dok se ne pojavi ona druga polovina koja ume da lupi pesnicom o sto i koja tačno zna šta želi. Ona je uvek spremna partneru u lice da kaže istinu i trudi se da svom partneru uvek bude oslonac, ali zauzvrat očekuje timski rad, prijateljstvo i poštovanje.

Dakle, žena Riba je jedno malo čudo od žene, koje može biti i sve i ništa. Ona je sve zato što kraj nje možete imati sve ono što ste želeli, ali takođe, ona je ništa jer nikada ne možete u potpunosti i zaista da je imate.

Ona prosto izmiče svojim partnerima i migolji se u svojoj vodi, ona ume zavodljivo da doziva svoje partnere da potonu sa njom na dno, ali će samo najhrabriji zaroniti u ljubav sa jednom Ribom. I oni muškarci koji je zaista dobiju pravi su srećnici, jer će ih ova žena voleti do večnosti i svakog dana svojom strašću i maštom praviti od njih jednog novog čoveka. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4 )

Sve što ova žena traži od svog partnera jeste da brine o njoj i za prave muškarce to neće biti teško, jer kraj sebe će imati najženstveniju ženu na svetu. Ribe su veoma strastvene i seksualno poželjne žene, ali u potpunosti mogu da uživaju samo sa muškarcem kojeg vole.

Ako pomešaju sex i emocije to za njih može biti problem, jer će one i u običnu avanturu uneti svoje emocije, a to će za njih kasnije biti pogubno. Ova žena je dete Venere i upravo zbog toga je 100% žena, oličenje prave ljubavnice. Ona je Neptunova kci i ne postoji muškarac koga ona ne može da zavede, samo ako to poželi. Ona prosto svojom ženstvenošću i šarmom hipnotiše muškarce.

Kratkotrajne veze je ne zanimaju i vrlo je bitno na koji način joj priđite i kako je osvajate. Ona u sebi nosi karakteristike svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definisati je, jer se ona stalno transformiše i izmiče svom partneru. Ako vas ova žena želi, ne treba vam puno da probudite strast u njoj, ona će se predati gotovo sama muškarcu kojeg želi i prirediće mu nezaboravnu noć uz parfem, vino i svileni veš. Ako sa njom zaplovite u mirne vode, ona će ih vrlo brzo ustalasati, jer ne zaboravite, ona je Neptunova kći, prava morska sirena.

Exit mobile version