OVAN – NEZAVISTAN i JAK, uvek će biti tvoje RAME za PLAKANJE, savršen je PRIJATELJ, morate ga IMATI kraj sebe!

OVAN – NEZAVISTAN i JAK, uvek će biti tvoje RAME za PLAKANJE, savršen je PRIJATELJ, morate ga IMATI kraj sebe!

2 маја, 2019 Off By ludarito

Ovnovi nisu zahtevni i malo je potrebno da budu srećni. Odani su i neće vas napustiti čak ni onda kada niste u pravu. Ovaj zodijački znak je zaista pravi saveznik, drug i odan je bez obzira na situacije, okolnosti i probleme. Veoma su posvećeni negovanju tog prijateljstva pa i onda kada stvari ne idu glatko.

 

 

 

Umeju da pruzmu kontrolu, pa je ovo idealno ako ste vi osoba koja je pasivna i prilagodljiva.Ovnovi su slobodnog duha i bez ustručavanja donose velike odluke i ne boje se preuzimanja odgovornosti. Svoje namere i prijateljstvo iskazuju nesebičnom podrškom, rečima kojima umeju da ohrabre i daju snagu.

 

Ovnovi ne kriju svoja osećanja, pa ukoliko vas vole ili ne vole, jasno će vam to dati do znanja. Nisu stidljivi i ne oklevaju da otvoreno pokažu svoje emocije.

Naravno da postoji jos zodijačkih znakova koji su pravi prijatelji, koji su odani i iskreni, ali ne možete poreći da su Ovnovi veoma odlučni i pozudani kada je reč o prijateljstvu. Tako da ukoliko vam je potreban neko da vam da podršku i da je tu za vas u dobru i zlu, onda se zbližite sa nekim Ovnom, verujte nećete zažaliti.

Стране: 1 2