Neko bitan

KAKVE NOKTE IMAŠ? Izaberi OBLIK koji NAJVIŠE LIČI na TVOJE NOKTE i saznaj KAKVA SI ŽENA. Jedan oblik krije FATALNE ŽENE!

Kakve nokte imate? Poznato je svima da na osnovu mnogobrojnih stvari možemo da odredimo karakter svake osobe. Mnogo puta ste se sreli sa testovima koji na osnovu boje kose, stila oblačenja i slično, određuju kakva ste zapravo osoba.

Mi smo danas za vas pripremili ovaj test sa noktima. Nokti takođe umeju dosta tačno da nam kažu o karakteru neke osobe. Dužina noktiju je nešto što otkriva senzibilitet svake osobe. Potrebno je samo da izaberite oblik koji odgovara najviše vašem noktu. U nastavku teksta možete pročitati kakva ste žena i da li spadate u one žene koje nazivaju fatalnim.

NOKAT 1
Ako ste odabrali nokat pod brojem jedan, možemo vam reći da je ovakav oblik noktiju karakterističan kod smelih osoba. Jednostavno, vi volite eksperimente i vi ćete uvek da isprobate različite stvari. Vi ste neko koga mesto jednostavno ne drži. Takođe ste poznati po tome da ste jako sofisticirani i moderni.
Vi imate odličan ukus za modu, muziku i film. Za vas bi se možda moglo reći da posedujete i onu mušku stranu. Odnosno vi ste neko ko voli više muško, nego žensko društvo. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)


Među muškarcima ste omiljeni prijatelj, ali svakako ste i žena kojoj se svaki muškarac divi. Samo oni pravi imaće tu čast da budu izabrani za vašeg partnera.

NOKAT 2
Ovi nokti su karakteristični za žene koje na neki način vole da budu provokativne. Žene koje su izabrale ove nokte vole avanture i nove stvari, ali i da izađu iz svoje komforne zone.

Mnoge žene ne bi ovaj oblik izabrale, jer je možda na neki način kičast, ali određeni broj žena ih voli. Žene koje su odabrale nokat pod brojem dva retko kada praktikuju drugi oblik noktiju.
Omiljene boje koje koriste su uglavnom pastelne nijanse, kao što su pink, lavanda, svetloplava i tako dalje.
Za vas jednostavno ne postoji izazov koji nećete prihvatiti i ne postoji situacija u kojoj se ne možete snaći, jer vi uvek imate nekog keca u rukavu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

NOKAT 3
Ukoliko ste odabrali ovaj oblik nokta, možemo vam reći da ovaj oblik odgovara svima, ali ga ipak nose posebne žene. Vi ste neko ko voli da isproba nove stvari, ali što se tiče noktiju volite klasiku.
Omiljena boja vam je crvena ili boja jorgovana. Žene koje su odabrale ovaj oblik su zaista praktične. Vi ste neko ko voli više da bude u senci nego pod svetlima reflektora.
Prikrivate svoj intelekt i šarm, iako imate mnogo toga da pokažete. Ali za vas je savet da se ne stidite i da hrabro zakoračite napred. Vas očekuje još puno uspeha i lepih trenutaka.
Vi ste zaista lepa žena i nema razloga da sumnjate u svoje samopouzdanje.

NOKAT 4
Žene koje su odabrale nokat pod brojem četiri su jako ženstvene. One gledaju da u svakoj prilici budu nežne, negovane, ženstvene i lepe. Žene koje nose ovakav oblik noktiju, ne rade baš puno po kući, ali ni na poslu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

One nemaju hobi koji zahteva mnogo fizičkog napora. Jednostavno, vi volite duge nokte i vrlo često koristite jake boje. To vam pruža izgled veoma seksipilne žene.
Vaša ženstvenost je definitivno ono što ostaje iza vas i kada izađete iz neke prostorije. Vi iste toga svesni i to koristite na najbolji mogući način. Za sebe često čujete da ste fatalna žena.
Oko vas je uvek puno udvarača, ali vi ste to i želele, zar ne?

NOKAT 5
Žene koje su odabrale ovaj nokat su definitivno dame koje cene prirodnu lepotu. Vi ste neko ko se zaista minimalno šminka, ali svakako volite da vaši nokti budu uredni.

Ovakvi nokti zahtevaju najbolji mogući izgled noktiju, koji moraju uvek da budu zdravi i negovani. Vi zaista puno vremena provodite kod manikira, ali vaši nokti vam omogućavaju da takođe budete i dobra domaćica i da možete da obavite bilo koji posao bez muke.
Žene koje su odabrale ovaj oblik nisu zavodnice. One su jednostavno neko kome je porodica na prvom mestu i gledaju da sebi nađu jednog partnera za ceo život.

Exit mobile version