Neko bitan

Žena RAK: NEŽNA i STRASTVENA žena koja živi ZA LJUBAV i ZBOG LJUBAVI! Ona je DAMA koja je JAČA i OD SUDBINE i OD SVEGA!

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna i strastvena – sve je to žena Rak. Ona je takođe intuitivna, maštovita i kreativna. U jednom trenutku može biti tvrdoglava, a u drugom popustljiva, u idućam ljuta, a već u sledećem blaga i upravo je zbog toga ova dama jako zanimljiva i teško je odoleti njenoj lepoti i šarmu. Ove dame je lako prepoznati po njihovoj ženstvenosti i izuzetnoj lepoti, ali takođe i po stilu i prefinjenosti, koju nose sa sobom.
Dama rođena u znaku Raka važi za nekoga ko ume iskreno i ludo da voli. Ona je prosto jedna od onih žena koje ne mogu da žive bez ljubavi, one žive za ljubav i zbog ljubavi. One imaju potrebu da svima oko sebe nesebično poklone ljubav i pažnju, ali isto tako žele da je dobiju nazad. Ona se vodi time da onoliko koliko daješ, toliko ćeš i dobiti i zato nesebično pruža svoju ljubav. Račice su prosto žene koje su beskrajno emotivne i romantične i one žive od ljubavi i zbog ljubavi. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

 

Veoma mali broj je onih koji mogu da kažu da ih je jedna žena Rak povredila, jer ona to nikada ne radi. Ona se jednostavno vodi parolom da ne treba drugima raditi ono što ne želiš da neko uradi tebi. Ova žena je takođe veoma sposobna i ume da istraje onda kada je najteže u životu. Ona ume da dokaže koliko je jaka i koliko je spremna da se bori za ono do čega joj je stalo. Za ovu ženu ne postoji nemoguće kada voli. Ona je jedna emotivna duša koju je lako razoriti i povrediti, ali je takođe spremna da bude najjača kada joj je najteže. Ona nikada ne očajava, ma koliko da joj bude teško, ova žena će u sebi naći snage da na svoje lice vrati osmeh. Ona je jedno nesebično i velikodušno biće koje ima potrebu da svima učini nešto lepo i da svima pomogne. Ona takođe prašta više nego bilo koji znak Zodijaka, ali to nikako nije njena mana već dokaz da je ona jedan zaista dobar čovek. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Ova žena, ma koliko nežno izgledala, ume da se izbori za ono do čega joj je stalo i sposobna je da dobije ono što želi. Ali nikada pritom neće nekoga ugroziti ili povrediti, jer jednostavno ona nikada ne radi ono što ne želi da neko njoj uradi i to je jedna od njenih osnovnih osobina. Kada je najteže, ova žena će se smejati. Kada je najviše boli, ona veruj u to da će doći bolji dani. Ona zapravo u svakom trenutku nastoji da bude dobar čovek i nada se da će joj Bog podariti ono što je svojom dobrotom zaslužila. Ova nežna i strastvena žena ume zaista da voli do bola i ludila i srećnik je svaki onaj muškarac koji kraj sebe ima ženu rođenu u ovom znaku. Jedan muškarac može da računa da će uz sebe imati podršku u svakom trenutku i vernu ženu koja je spremna svaki dan da da ljubav, a to je dokaz da je ova žena jedna jedina i nezamenjiva. Ona je dama koja je jača i od sudbine i od života, žena Rak je jača od svega! (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

Veoma mali broj je onih koji mogu da kažu da ih je jedna žena Rak povredila, jer ona to nikada ne radi. Ona se jednostavno vodi parolom da ne treba drugima raditi ono što ne želiš da neko uradi tebi. Ova žena je takođe veoma sposobna i ume da istraje onda kada je najteže u životu. Ona ume da dokaže koliko je jaka i koliko je spremna da se bori za ono do čega joj je stalo. Za ovu ženu ne postoji nemoguće kada voli. Ona je jedna emotivna duša koju je lako razoriti i povrediti, ali je takođe spremna da bude najjača kada joj je najteže. Ona nikada ne očajava, ma koliko da joj bude teško, ova žena će u sebi naći snage da na svoje lice vrati osmeh. Ona je jedno nesebično i velikodušno biće koje ima potrebu da svima učini nešto lepo i da svima pomogne. Ona takođe prašta više nego bilo koji znak Zodijaka, ali to nikako nije njena mana već dokaz da je ona jedan zaista dobar čovek.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 5)

Ova žena, ma koliko nežno izgledala, ume da se izbori za ono do čega joj je stalo i sposobna je da dobije ono što želi. Ali nikada pritom neće nekoga ugroziti ili povrediti, jer jednostavno ona nikada ne radi ono što ne želi da neko njoj uradi i to je jedna od njenih osnovnih osobina. Kada je najteže, ova žena će se smejati. Kada je najviše boli, ona veruj u to da će doći bolji dani. Ona zapravo u svakom trenutku nastoji da bude dobar čovek i nada se da će joj Bog podariti ono što je svojom dobrotom zaslužila. Ova nežna i strastvena žena ume zaista da voli do bola i ludila i srećnik je svaki onaj muškarac koji kraj sebe ima ženu rođenu u ovom znaku. Jedan muškarac može da računa da će uz sebe imati podršku u svakom trenutku i vernu ženu koja je spremna svaki dan da da ljubav, a to je dokaz da je ova žena jedna jedina i nezamenjiva. Ona je dama koja je jača i od sudbine i od života, žena Rak je jača od svega!

 

Exit mobile version