KAKO ZAVODE HOROSKOPSKI ZNACI: OVAN je vrlo DIREKTAN,njegov moto je: sada ili nikad, ŠKORPIJE vole da PROVOCIRAJU,Rakovi su jako STIDLJIVI!

KAKO ZAVODE HOROSKOPSKI ZNACI: OVAN je vrlo DIREKTAN,njegov moto je: sada ili nikad, ŠKORPIJE vole da PROVOCIRAJU,Rakovi su jako STIDLJIVI!

30 априла, 2019 Off By ludarito

 BLIZANCI

Sasvim sigurno je da će vas Blizanac osvajati svojim humorom i vrlo vešto odabranim rečima. Ovaj znak jako voli da se igra, zabavlja, pa nećete biti sigurni da li vas osvaja ili samo opušteno razgovara. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali to može da bude zamka. Blizancima sve brzo dosadi, pa vrlo brzo traže novu zanimaciju. Vole slobodu i promene, pa je večito u potrazi za osobom koja će mu to priuštiti. Jedino sa velikom količinom slobode Blizanci mogu biti verni. Prvo će vas privući dugim i zanimljivim telefonskim razgovorima, menjajući teme velikom brzinom. Slaće vam originalne SMS poruke. Najčešće osvajaju na mestima gde se uči, kao što su seminari i kursevi, u blizini škola, igrališta i komšiluku.

RAK

Rakovi su jako stidljivi, trebaće vam vremena da shvatite da vas on osvaja. Žene i muškarci u ovom znaku su jako zatvoreni i u početku teško pokazuj emocije. Kod njih sve ide tri koraka napred, dva nazad. Prvo će vas posmatrati svojim snenim očima, pa tek kada bude siguran da su ti pogledi uzvraćeni, krenuće u akciju. Ovaj simpatičan znak ima običaj i da pocrveni kada je u blizini voljene osobe. To će vam biti siguran znak da je zainteresovan. Njegove mane su česte promene raspoloženja, podložni su uticajima porodice i okoline i neodlučnost. Zvaće vas u svoj dom, tamo se oseća sigurno, ili u šetnju pored vode koju jako voli ili na bazen.

LAV

Harizmatični Lavovi će vas osvajati na vrlo glamurozan način. Oni nisu ni najmanje stidljivi i ako ste postali centar zbivanja jednog Lava to ćete znati što će vam direktno sa stilom to i pokazati. I žene i muškarci ovog znaka vole da kupuju skupe poklone svojim partnerima. Nisu mnogo romantični, ali su zabavni i uvek znaju gde je najbolji provod. Vrlo su realni, ako ga odbijete dostojanstveno će se povući, ali će vam dramatično dati do znanja da ste propustili nešto veliko. Vole oduševljenje i otvoreno pokazivanje emocija Lav osvaja u kafićima, diskotekama, na svim javnim događanjima, proslavama rođendana, svadbama i ostalim slavljima………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4