Neko bitan

Izaberi jedno drvo i pročitaj kakva sudbina vas prati kroz život

1- BADEM

Badem je drvo optimizma.Za vas je karakteristično da se vrlo brzo i lako prilagođavate gotovo svim situacijama. Poslovično ste snažni i zdravi i puni optimističkog samopouzdanja.Često vam se događa da ulazite u romantične ljubavne avanture i potrebno vem je mnogo sreće i veštine da se iz njih izvučete bez težih posledica. Kada volite veoma ste osećajni, sentimentalni i nežni.Volite osvajanje. Potrebna vam je ljubav da biste preživeli.

 

Uživate i u druženju. Uspešni ste u društvu, velikodušni i umete da budete zaista darežljivi.Veoma cenite umetnost, a najviše muziku i igru. Volite ljude i dobar provod. Ne smeta vam da budete u centru pažnje.Kada se venčate, uz šampanjac i ekskluzivnu proslavu, umete da pokažete da ste verni i da ta vernost odoleva svim iskušenjima. Osim toga imate veoma razvijen osećaj posedovanja. Vi ste i ljubomorni ali niste sumnjičavi. Imate poverenja u osobu za koju ste se odlučili.Cenite novac, ali samo kao sredstvo uz pomoć kojeg kupujete razna životna zadovoljstva.

 

Kada sebi postavite neki cilj, ništa vas neće zaustaviti. Ići ćete do kraja ništa ne radeći površno.Ponekad previše zahtevate i od sebe i od svojih saradnika. Skloni ste perfekcionizmu. Oko sebe umete da okupite izvanrednu ekipu saradnika, pažljivo birajući samo osobe visokih kvaliteta. Vi ste rođeni organizator, i kao dobar režiser umete da pravilno podelite uloge………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

2- ČEMPRES

Čempres je drvo vernosti. I u ljubavi, i u poslu, i u prijateljstvu. To je vaša prava priroda. Zaljubljujete samo jednom u životu.Umete da se prilagodite različitim uslovima života i dobro se snalazite u novim situacijama. Za vas je lako, jer se zadovoljavate sa malim. Vaš moto je : „nije bogat onaj koji mnogo ima, nego onaj koji malo želi“. Želite da se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage.

 

U tome ste, najčešće uspešni, i obično imate sreće.Iako ste srdačni i ljubazni umete da budete vrlo strogi, a ponekad i surovi. Ne volite da vam se suprotstavljaju. Skloni ste da smatrate da ste samo vi u pravu.Verni ste i nikada nećete izneveriti prijatelja, a to isto očekujete i od drugih. Pitanje časti za vas nije šala, jer je čast najvažniji deo svih stvari u vašem životu. Nikada nećete ostaviti druga u nevolji i ne volite ni da čujete kritiku na račun svojih prijatelja.

 

Da su dvoboji još uvek dozvoljeni, vi biste bili u stanju da tako branite čast nekog koga volite.Veoma vam je važna ljubav i seks. Vrlo ste potentni i odlični ljubavnici. Da biste mogli sasvim da volite morate da budete obožavani ali i da obožavate izabranika svog srca. To nije pravo idealizovanje, jer vi vidite druge onakve kakvi zaista i jesu. Obožavate ljubavne igre i najviše volite da na kraju vi budete savladani.Obično ste vitki i gipki, kao i ovo drvo. Ipak u kasnijim godinama ste skloni i gojaznosti…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

3 – BREST

Brest je drvo pravičnosti. Vrlo ste lepi, najčešće visoki i dobro građeni. Žene su lepotice koje privlače svačiju pažnju. Imate izuzetan smisao za pravdu. Zbog toga ne štedite ni sebe ni druge. Ipak, iskreni ste prijatelji, i na vas se čovek može osloniti. Vi ste otvoreni i iskreni čak i kada to činite na svoju štetu. Miroljubivi ste i zračite spokojem.Brižni ste u odnosu na druge, a posebno kada je vaša porodica u pitanju.

 

Gotovo da vam je nemoguće da je napustite. To činite samo kada zaista morate.Imate strpljenja sa decom i mladim ljudima i možete biti vrlo nežni i prema životinjama.

U ljubavnom životu ste vrlo emotivni i nežni i ponekad umete da budete previše posesivni.U suštini ste idealista i težite ka tome. Često svoje ideje umete postojano da branite i da se borite za nju. Neki od vas se aktivno bave politikom, a svi ljudi – Brestovi su po pravilu velike patriote.Ono što najviše zahtevate od drugih to je emotivna sigurnost, i zato tražite partnera na kojeg se možete osloniti, harmoniju u kući i prijatelje koji podstiču vaše samopouzdanje.

 

Karakteriše vas i stabilnost, prilagodljivost. obdareni ste vedrinom, optimizmom i intuicijom.Konflikt može da nastane između želje za sigurnošću i težnje za promenom i ekspanzijom. Kreativnost, logika i dalekovidost čuvaju vašu ravnotežu.

Morate se kontrolisati u fizičkim zadovoljstvima i maštanju. Treba da odaberete delatnost koja će vas dovesti do pravog cilje, a ne da se prepuštate dejstvu slučajnosti…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

4- JELA

Jelu smatraju drvetom mistike. Vi pokazujete veliko interesovanje za muziku, starine, tajne… Žene Jele veoma vole nakit i umeju elegantno da ga nose.Prija vam okruženje u kojem ima umetničkih ili antičkih predmeta. Poštujete tradiciju i obično volite stilski nameštaj.

 

Vrlo ste stabilnog zdravlja i dugo živite. Ipak, sa vama je ponekad teško živeti. Umete da budete previše egocentrični i često ne poštujete druge dovoljno. Ponekad ne možete da obuzdate želju za vladanjem i raspolaganjem. To vas dovodi u vrlo neugodne, i ponekad vrlo bolne konfliktne situacije. Vi priznajete svoje slabosti i svesni ste da ponekad pravite propuste. Vama nije strana ni lukavost i često umete da nevolju preokrenete u svoju korist.Vi ste vrlo inteligentni, maksimalno savesni i krajnje istrajni. U poslu ste vrlo uspešni. Kada nešto zaista želite nema te prepreke koju ne možete da savladate.

 

Imate odlučnu volju i vrlo ste strpljivi. Obično se smatra da nemate mnogo sreće u ljubavi. To je posledica vaše želje da previše uzimate, a malo, ili nimalo dajete. Ogradili ste se oklopom, ispod kojeg, u stvari, ima mnogo ožiljaka koji sporo zarastaju. Po vašem hladnom i trezvenom reagovanju čovek nikad ne bi zaključio da se u vama krije vulkan nežnosti.Nemate veliki apetit za hranu i više volite male količine koje su dobro skuvane i lepo postavljene. Vaš osetljivi stomak može da odbaci previše začinjenu hranu. Možete uživati i u dobrim vinima, ali tu već postoji opasnost od preterivanja.

 

Exit mobile version