Izaberi jedno drvo i pročitaj kakva sudbina vas prati kroz život

Izaberi jedno drvo i pročitaj kakva sudbina vas prati kroz život

30 априла, 2019 Off By ludarito

 

2- ČEMPRES

Čempres je drvo vernosti. I u ljubavi, i u poslu, i u prijateljstvu. To je vaša prava priroda. Zaljubljujete samo jednom u životu.Umete da se prilagodite različitim uslovima života i dobro se snalazite u novim situacijama. Za vas je lako, jer se zadovoljavate sa malim. Vaš moto je : „nije bogat onaj koji mnogo ima, nego onaj koji malo želi“. Želite da se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage.

 

U tome ste, najčešće uspešni, i obično imate sreće.Iako ste srdačni i ljubazni umete da budete vrlo strogi, a ponekad i surovi. Ne volite da vam se suprotstavljaju. Skloni ste da smatrate da ste samo vi u pravu.Verni ste i nikada nećete izneveriti prijatelja, a to isto očekujete i od drugih. Pitanje časti za vas nije šala, jer je čast najvažniji deo svih stvari u vašem životu. Nikada nećete ostaviti druga u nevolji i ne volite ni da čujete kritiku na račun svojih prijatelja.

 

Da su dvoboji još uvek dozvoljeni, vi biste bili u stanju da tako branite čast nekog koga volite.Veoma vam je važna ljubav i seks. Vrlo ste potentni i odlični ljubavnici. Da biste mogli sasvim da volite morate da budete obožavani ali i da obožavate izabranika svog srca. To nije pravo idealizovanje, jer vi vidite druge onakve kakvi zaista i jesu. Obožavate ljubavne igre i najviše volite da na kraju vi budete savladani.Obično ste vitki i gipki, kao i ovo drvo. Ipak u kasnijim godinama ste skloni i gojaznosti…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4