DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 29. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 29. APRIL 2019.godine

28 априла, 2019 Off By ludarito

Ovan

Danas ste puni energiije i želite negde da je uposlite. Možda ćete preuzeti sve moguće projekte koji će vam omogućiti šansu za napredovanjem u smeru u kom ste krenuli. Umetnički poduhvati, grupne aktivnosti i druženje su upravo ono što vam treba da bi došli do toga. Ovo bi trebalo da bude stimulativan dan kada možete da postigne mnogo, zato uživajte u njemu dok radite.

Vašem ljubavnom životu nikako ne treba sarkazam, posebno ne danas. Danas je veoma tanka linija između zdravog humora i sarkazma, i moraćete povesti računa kako i šta govorite. Ukoliko se osetite povređenim na bilo koji način, onda je najbolje da to otvoreno i direktno kažete. Nemojte stvarati dodatne probleme.

Bik

Danas se može ukazati šansa koja će ispoljiti vašu kreativnost i privući pažnju ljudi oko vas. To može da bude bilo šta, neka izložbe, performans, učešće u festivalu bilo šta što će privući pažnju publike. Šta god da bude uključeno sijaćete u pravom svetlu i privući svačiju pažnju. Verovatno će biti i dosta zabavno, a to je upravo ono vam treba da bi definitivno povećali svoj ego.

Današnja planetarna energija pomoćiće vam da rešite nešto što vas muči već duže vreme, a vezano je za vaš ljubavni život. Ukoliko imate partnera, izađite na večeru i povedite lagan i otvoren razgovor. Nemojte nikako da izađete danas svako za sebe, jer to samo može pogoršati stvari………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4