Neko bitan

KRVNA GRUPA određuje ŽENSKI TEMPERAMENT: Koja KRV krije LJUBOMORNE ŽENE, a koja STRPLJIVE? Kakve su SUPRUGE i MAJKE pripadnice određene krvne grupe?

Ženski temperament je jako komplikovan i splet je različitih karakteristika, kao što su: emocije, energija, ponašanje i slično. Postoji mnogo pristupa i metoda rešavanja ovog pitanja.
U Japanu i Koreji su poznate metode po kojima se ženski temperament povezuje sa krvnom grupom. Koja je vaša krvna grupa? U nastavku teksta dali smo detaljnu analizu za svaku krvnu grupu ponaosob, bez podele na pozitivnu i negativnu. Ukoliko budete pročitale, shvatićete da smo vrlo precizno opisali svaku.
I zato nemojte da se iznenadite ako se naša analiza, u nastavku teksta, ispostavi veoma preciznom i tačnom. A da bi ste se u to uverile, morate same pročitati!
0 KRVNA GRUPA
Ova krvna grupa krije strastvene, ali i egoistične žene. Takođe moramo napomenuti da su žene sa nultom krvnom grupom prave lepotice. U odnosima sa muškarcima, ove žene su veoma ljubomorne.
Umeju da budu jake ličnosti i jako su dominantne. Međutim, to nekada prenose i u ljubavne odnose i pokušavaju u svemu da kontrolišu svog partnera. Onom muškarcu koji pokuša da prevari ovu ženu, to će biti veoma teško. Žene koje spadaju u ovu krvnu grupu vrlo brzo postaju ravnodušne prema mirnim i slabim partnerima. Njima je potreban neko ko je takođe dominantan, kao što su one.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Takođe moramo napomenuti da među uspešnim poslovnim ženama i poznatim ličnostima uglavnom dominiraju žene sa ovom krvnom grupom. Ove žene u ljubavi očekuju uglavnom sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine i vole da budu podrška svom partneru. Kao majke se prema deci postavljaju prijateljski i vrlo su brižne. U prijateljskim odnosima su odane i ne vole izdaju, pa zato ne praštaju ako ih neki prijatelj izneveri. U nultoj grupi kriju se vesele žene i svi vole da se nađu u njihovom društvu.
A KRVNA GRUPA
Ova krvna grupa karakteristična je za žene koje se odlikuju strpljenjem i smirenošću. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične i darežljive. Ove dame su takođe veoma disciplinovane. One cene urednost i komfor. Uvek drže do svog izgleda i nikada ih ne možete zateći nespremne i nedoterane. Takođe su vrlo inteligentne i teže ka bezkonfliktnom rešavanju problema. U svakoj situaciji su mirne i trevezne. Pune su pozitivne energije, ali svakako da imaju neke određene mane. Pre svega, one su često tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima su veoma stidljive i retko kada će prve prići muškarcu. Ove žene umeju da poštuju partnera i njegove kvalitete. Zbog svoje emotivne i osetljive prirode, ne ulaze lako u vezu. Svoja osećanja otkrivaju tek kada su potpuno sigurne da neće biti povređene i prevarene. Žene koje imaju A krvnu grupu kao supruge su idealne, a kao majke su takoreći savršene. One svoju decu paze i podržavaju, ali takođe zahtevaju puno od njih. Kao prijatelji, ove žene su prijatelji kakvi se samo mogu poželeti.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

B KRVNA GRUPA
Za razliku od prve dve krvne grupe, pripadnice B krvne grupe ne vole da budu ni vođe, ali takođe ne dozvoljavaju da budu ni potčinjene u nekom odnosu. One su veoma fleksibilne i veoma dobro se snalaze u svakoj situaciji. One znaju vrlo dobro da izvuku korist iz svake situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.
Ove dame uglavnom kroz život idu samostalno. Ove žene odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osećaju kao riba u vodi. Pre svega, one se jako dobro snalaze u društvu.
Ove dame vole da flertuju i da budu u centru pažnje i vrlo često imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. Ono što u ljubavi očekuju je nežnost i zadovoljstvo.
Takođe od svog partnera očekuju vernost, jer su i same jako odane kada zavole. I nešto što važi za skoro sve žene, pa samim tim i za žene sa krvnom grupom B, jeste da očekuju stalnu pažnju svog partnera. Možda zbog toga u partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo.
Zbog toga se jako teško odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene svojoj porodici. Tako da su pravi srećnici svi oni muškarci koji kraj sebe imaju suprugu sa B krvnom grupom.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

AB KRVNA GRUPA
Predstavnice ove krvne grupe su veoma osećajne i uravnotežene žene. Vrlo su taktične, a pri tome su takođe i pristojne i poštene. Maksimalno se zalažu, bilo kojim poslom da se bave i često su vrlo uspešne.
Nikada ništa ne ostavljaju napola urađeno.
Za predstavnice ove grupe, možemo reći i da su prave raskošne lepotice. Jedna od njihovih mana je što su možda ponekad jako neodlučne. One teško donese bilo kakve odluke, jer ih vrlo često razdire sumnja i nesigurnost.
U ljubavnim odnosima ove dame su vrlo iskrene i često su voljene od strane svojih partnera, čak i do ludila.
Ove dame vole muškarce avanturističkog duha.
One uživaju u ljubavi samo dok im muškarac dozvoli da ostanu mistične. Međutim, kada nađu svoju srodnu dušu, onda se u potpunosti pokazuju i daju svoje emocije. Kao majke su vrlo popustljive prema deci. Nisu mnogo zahtevne i blage su, ali uspešno nalaze meru koliko mogu da budu prijatelji svojoj deci. U prijateljskim odnosima ove žene su cenjene kao korektni i iskreni prijatelji.

Exit mobile version