ONA JE  žena JARAC! USPEŠNA U SVEMU, JAKA I KAD JE ŽIVOT LOMI, NESEBIČNA, PRAVIČNA I ISKRENA!

ONA JE žena JARAC! USPEŠNA U SVEMU, JAKA I KAD JE ŽIVOT LOMI, NESEBIČNA, PRAVIČNA I ISKRENA!

26 априла, 2019 Off By ludarito

izazove zavist kod drugih. Ona je alfa ženka koji će stati na crtu svima koji je izazovu, ali rekto će izgubiti smirenost, gledaće da reši stvari u njenu korist na suptilniji način.

Veoma jaka, žena Jarac će se izdići iz svake teške situacije ili razočarenja. Poznate žene Jarci su: Sijena Miler, Kate Moss, Marlene Dietrich i Janis Joplin.
Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.
Žena Jarac voli posao u dobro organizovanom okruženju gde može da pokaže svoje brojne veštine. Ona brzo napreduje u poslovnom svetu i kada dobije unapredjenje biće odličan šef. Ona neće biti impulsivna i donositi preuranjene poteze kako bi došla do unapredjenja. Sigurnost je veoma važna za nju. Ona je odgovorna i vredna radnica.

Стране: 1 2 3