Šta god radio, nemoj pasti u njenim očima: DEVICA vezu uništava EGOIZMOM, Lav ZAHTEVIMA a VODOLIJA je…

Šta god radio, nemoj pasti u njenim očima: DEVICA vezu uništava EGOIZMOM, Lav ZAHTEVIMA a VODOLIJA je…

25 априла, 2019 Off By ludarito

Rak

Pretjerana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice učinkovit su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povrijeđeni, mogu birati riječi koje partnera bodu ravno u srce, mogu ga kažnjavati raznim metodama i čak ne shvatiti kako u tome nisu baš nimalo u redu (primjerice ne mogu se zamisliti u poziciji druge strane). Za neke veće stvari u stanju su se duriti mjesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, posve će isključiti partnera te će o njemu govoriti ružno čak i drugim ljudima.

Lav

Pripadnici ovog znaka mogu odnos napraviti toliko važnim i staviti ga pod povećalo analizirajući svaki detalj da to može naprosto postati previše drugoj strani. Vole biti zaljubljeni i u ljubavi s nekim, no njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više nitko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno – već osjećaj sveopće sigurnosti i obećanja koji im baš nitko ne može pružiti. Ako kroz dulje razdoblje ne dobivaju dovoljno pažnje, naprosto se odljubljuju te čak počinju i mrziti partnera koji ih je povrijedio.

Djevica

Sa pripadnicima ovog znaka partner treba znati – njegov je posao brinuti i usrećiti Djevicu. Zbog toga se može činiti da odnos s njima nije veza, već pravi posao, a na tisuću detalja treba misliti. Najveću štetu i sabotažu veze rade pasivnom agresijom, očekivanjem da im partner čita misli te egoizmom, dok od partnera očekuju da sve podredi njijma. Prije raspada će dugo vrijeme zvocati i onda samo zašutjeti, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2 3 4 5