Neko bitan

ŽENA DEVICA-Predana, snalažljiva, duhovita, marljiva, rečita, skromna, sramežljiva, precizna. Ona je žena anđeo!

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obori druge ljude sa nogu znanjem i intelektom.

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda sa nogama čvrsto na zemlji koračajućigraciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti. Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu.

Orjentisana na detalje ovo je „žena dinamit“ koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine.Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može izgledati hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.
Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima, bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje, bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.
Ženu Devicu nije teško zavoleti. One se veoma lako zavole i predstavljaju osobe koje umeju da uzvrate ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što su se nadale. One su veoma nežne i osetljive, u sebi nose sažaljivu prirodu, zbog čega ih drugi vide kao idealne osobe za poveravanje, čuvanje tajni i doslovce kao „rame za plakanje“. Zbog tih njihovih osobina, one su jako dobri psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, ali takođe mogu biti i dobri psihijatri. One imaju dara za Astrologiju. Komunikativne su i mogu takođe biti dobri lingvisti. U ljubavi su veoma emotivne, zaljubljive su prirode. Iako se lako zaljube, to ne znači da im emocije kratko traju.  Naprotiv,  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

one uspevaju da svoje emocije usmere ka jednom čoveku u izuzetno dugim vremenskim intevalima. Očekuju vernost, ali su istovremeno jako tolerantne. Mogu da oproste, ali ne i da zaborave.

Devica je prijatelj koji će biti na poziv za vas na svakom važnom događaju u vašem životu, bilo da je to prvi poljubac, druga beba, ili treći muž. Ona će se pojaviti rano na svadbi da izgladi detalje za poseban trenutak u vašem životu, zapamte da vas zovu da vas podsete da pokupite svoje odelo sa hemijskog čišćenja i nikada ne zaboravljaju vaš rođendan.

Njena kritička priroda i praktična ličnost su idealna kombinacija za prijatelja kome trebaju saveti kada je tražio. Žena Devica može biti pomalo rezervisana kada je reč ispoljavanju emocija. Zbog ove rezervisanosti ona ne može čuti pohvale dovoljno često, pa vas molimo da se ne ustručavate kada je u pitanju zahvalnost, ona će samo pokušati da bude tiha i iskrena.

Mnoge Device su skeptične prema vilikim gestovima, mnogo više vole i daju na značaj jednostavnosti i tihoj zahvalnosti.

 

Exit mobile version