JARAC: On ljude ne ceni po tome koliko NOVCA IMAJU U DŽEPU, već koliko LJUBAVI i DOBROTE nose u SRCU!

JARAC: On ljude ne ceni po tome koliko NOVCA IMAJU U DŽEPU, već koliko LJUBAVI i DOBROTE nose u SRCU!

23 априла, 2019 Off By botanika

Jarac je zemljani znak, čija je vladajuća planeta Saturn, koja određuje njegove brojne osobine. On je naizgled hladan, distanciran, zagonetan, ambiciozan i samouveren.

U suštini veoma analitičan i strastven, kreativan i često svoj najveći kritičar. U društvu nepoznatih uzdržan, retko sklapa trajna prijateljstva, a tada je veoma privržen. Izdaju ne prašta ni u kom obliku, sujetan je i drži do svoje ličnosti. Ne podnosi šale na svoj račun, ali ih sam često pravi. Često menja raspoloženja.
Veoma ceni poštenje i iskrena prijateljstva. Poznat je po tome da ljude ne ceni po bogatstvu, već mu je bitno koliko neko ima ljubavi i dobrote u svom srcu.
Materijalne stvari mu nisu bitne, već duševno bogatstvo, koje i sam poseduje. Danas se sve promenilo i izokrenulo i ljudi se uglavnom cene po tome koliko imaju novca i uspeha.
Dobrota i poštenje su nešto što gotovo više niko ne ceni. Ipak, postoji jedan čovek koji se ističe i kada je to u pitanju. Postoji neko ko ne stiče mišljenje o ljudima po tome koliko novca imaju u džepu, već koliko dobrote i ljubavi nose u srcu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3