DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 24. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 24. APRIL 2019.godine

23 априла, 2019 Off By botanika

Ovan

Teško vam je da se skoncentrišete na određene obaveze jer vas danas uopšte ne drži mesto. Pad u koncentraciji je rezultat želje da što više vremena provedete sa emotivnim partnerom. Pa ipak, obratite pažnju i na ostale aspekte vašeg života, hobije i lična interesovanja. Poželjno bi bilo da nađete vremena da naučite nešto novo što će vam biti od koristi u poslu koji obavljate.

 

Danas biste mogli pod uticajem trenutne planetarne energije da otkrijete nešto što niste znali do sada. Moguće je da ćete uvideti da ste jednako dragi izvesnoj osobi, kao i ona vama. Međutim, oboje skrivate svoja osećanja i to baš nema nekog smisla. Današnje otkriće moglo bi biti kao pozitivan šok, prijatno i lepo – možda i zauvek.

Bik

Bićete prinuđeni da se oslonite na vaše analitičke sposobnosti i samokontrolu u jednoj situaciji u kojoj ćete biti nepravedno optuženi. Istina je vaša najbolja odbrana. S obzirom da nećete moći da izbegnete stres, pokušajte da uveče nađete vremena za relaksaciju. Dan je pogodan za učenje i poslovne aktivnosti, a takođe i za kovanje planova koji se odnose na kupovinu stambenog prostora.

 

Danas bi ljubav mogla da vas iznenadi i izmami osmeh na licu. Planetarna energija ohrabruje vas da budete otvorenog uma, kao i da se više krećete u različitim društvima. Kupidonova strela može vas pogoditi baš kada se najmanje nadate. Pre nego što budete svesni šta vas je zadesilo, bićete na sedmom nebu. Zaslužili ste to!….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5 6