Žena ŠKORPIJA: Ona je žena koja se SAMO JEDNOM RAĐA. Ume da bude NAJBOLJI PRIJATELJ, ali je poznata i kao FATALNA ZAVODNICA. SREĆAN je onaj ko je IMA KRAJ SEBE!

Žena ŠKORPIJA: Ona je žena koja se SAMO JEDNOM RAĐA. Ume da bude NAJBOLJI PRIJATELJ, ali je poznata i kao FATALNA ZAVODNICA. SREĆAN je onaj ko je IMA KRAJ SEBE!

22 априла, 2019 Off By botanika

Žena Škorpija je sigurno najseksipilniji znak Zodijaka. Ona je puna strasti, vrlo je zavodljiva i poznata je po svom prodornom pogledu, koji može da „ubije“.

Puna je temperamenta i satkana je od strasti i mistike. Spada u vrlo jake žene. Poznata je kao veoma fatalna zavodnica. Ona dobro zna da muškarci vole da veruju kako zapravo oni zavode i osvajaju nju, ali svi se oni zavaravaju. Jer je ipak ona ta koja će da određuje pravila igre.

Sposobna je da na vrlo vešt način namami u mrežu muškarca koji joj se sviđa. I ko jednom tu uđe, teško iz te mreže izlazi. Njeno najsnažnije oružje je svakako njen prodorni pogled, kojim može da probije i najtvrđi oklop.
Što se tiče ljubavi nema znaka koji voli kao Škorpija. Kada voli – ona voli celim bićem i to isto očekuje od svog partnera. U ljubavi joj niko ne može parirati. Ona je ta koja vodi i koju je potrebno samo pratiti.

Škorpije su veoma strastvene i možete zaista uživati u intenzivnoj ljubav koju vam ove žene mogu pružiti.
Takođe mogu tu ljubav u jednom trenutku pretvoriti u pakao, a to je u situacijama kada osete laž i neiskrenost, pošto su vrlo osećajne i intuitivne.

Ove žene takođe poseduju najgoru moguću vrstu ljubomore, zbog koje su u stanju da vas muče bez obzira što vas vole. One tom prilikom ne muče samo partnera, već i sebe.

Ali ako ste je slagali ili izneverili, ona će ostati pri svome i svu svoju strast će pretvoriti u mržnju. One su jednostavno takve, to su žene koje daju sve ili ništa. I bez obzira kako se veza završi, ne zaboravite da su ove žene fatalne i one se nikada ne zaboravljaju. Njihov temperament je istovremeno misteriozan i nežan.

Ako vas jednom osvoje, znajte da za vas nema povratka. Veoma su snažne žene koje privlače pažnju gde god da se pojave. One su strastvene kao nijedan drugi znak Zodijaka.Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2