Neko bitan

Žena je najlepša u ČETRDESETIM GODINAMA: Tek tada zna ŠTA JE PRAVA LJUBAV i tada je svesna KOLIKO VREDI!

Za početak moramo reći nešto što verovatno svaka žena zna, a to je da ne postoji pogrešno vreme za ljubav, niti će ikada postojati. Srcu se jednostavno ne može narediti i ono voli kada ono poželi.

Bez obzira koliko mi tada imali godina, srce ne broji godine i jačinom svoje ljubavi može nam dokazati da za ljubav nikada nije kasno. Ona žena koja napuni 40 godina ili uđe u te godine je zapravo tek tada svesna sebe.
Tek tada je svesna toga koliko vredi i tada sme i može sve ono što poželi. Tada sme da napravi prvi korak i da zavede muškarca do kojeg joj je stalo. U tim godinama je vrlo dobro svesna svoje vrednosti kao žene i u stanju je da se bori za ono do čega joj je stalo, na najbolji mogući način.
To znači da za nju tada ne postoje nikakve prepreke na putu njenog uspeha, bilo da se radi o ljubavi ili o poslu. Jednostavno, žena u četrdesetim godinama je dovoljno zrela i hrabra da se bori za ono do čega joj je stalo. Ona u tim godinama može sve što poželi, ona tada može i nemoguće da pretvori u moguće.(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

U mlađim godinama žene vrlo često ostaju u vezi u kojoj nisu srećne i u kojoj nisu poštovane onako kako zaslužuju. Međutim, u 40-im godinama je žena itekako svesna koliko vredi i nikada neće pristati na manje od onoga što zaslužuje. I na kraju, 40-e godine su najbolje godine za ljubav.

Žena tada vrlo dobro zna šta je ono što joj zaista treba. Ako do tada nije pronašla pravog, onda kreće u potragu za njim. U tim godinama nikada neće dozvoliti sebi da bude pored muškarca koji je ne čini srećnom i koji joj ne pruža dovoljno pažnje i poštovanja.
U tim godinama neće odustati od toga da nađe muškarca koji će moći da je voli baš onako kako ona želi i kako zaslužuje. Tada može vrlo brzo da shvati koji muškarac je uz nju samo iz koristi i naravno da ga brzo ostavi. Tada je u stanju da kaže ono što misli i da uradi sve ono što želi, bez da je imalo zanima šta će ko reći o tome.
U tim godinama su male šanse da će napraviti neku fatalnu grešku, kao što bi je napravila u mlađim godinama. Nju tada ne zanimaju nikakve avanture, niti veze za jednu noć, već želi kraj sebe zrelog i ostvarenog muškaraca, koji će moći da je prati kroz život. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Žena u četrdesetim godinama zapravo zna koliko vredi i nikome neće dozvoliti da od nje pravi budalu, na bilo koji način. Ona tada ume da se izbori za sebe i za svoju sreću. U tim godinama ona živi za sebe, baš onako kako ona želi i briga je da li će neko na tome da joj zameri.

Kada je u pitanju sama ljubav, ukoliko joj se neki muškarac svidi, sasvim je jasno da će ona učiniti prvi korak, ako je taj muškarac slobodan. U tim godinama lakše podnosi odbijanje i ako se desi da je neki muškarac odbije, ona se neće ni postideti ni razočarati. I to za nju neće biti kraj sveta, kao što bi bio u dvadesetim godinama.
Žena koja ima 40 godina je jednostavno u stanju da prihvati poraze i greške. Ali je i toliko pametna da može nešto da nauči iz svega toga. Upravo zato možemo da kažemo da su žene u ovim godinama najsrećnije, kada su emocije u pitanju. Žene u četrdesetim godinama su i najlepše, jer je njihova lepota tada u punom sjaju.
One tek tada dobro znaju šta je prava ljubav i tada su najbolje u zavođenju muškaraca. One uzimaju od života sve ono što im se daje, ali su isto tako u stanju da kažu ‘ne’ ako nešto ne žele.

Exit mobile version