Neko bitan

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 22. – 28. APRILA 2019. godine

Ovan

Iako se Mars odvaja od Plutona, pa ćete lakše kontrolisati napade ljubomore koji vas povremeno obuzimaju, ipak nećete moći da budete mentalno potpuno stabilni kada je voljena osoba u pitanju. Partner ima svoje „trenutke“ koji vam jako smetaju, čini vam se da previše flertuje ili potencira na komunikaciji sa suprotnim polom, i non stop ćete imati utisak da nešto krije od vas. S druge strane, i voljena osoba može biti sumnjičava, pa se trudite da ne krijete bitne stvari od nje. Slobodni Ovnovi imaju mnogo poziva za druženje i izlaske i sigurno je da je pred njima nedelja koja će proteći u dobrom raspoloženju i interesantnim susretima. Dve osobe se trude da vam se što više približe i animiraju vas.

Bik

Ako vam je do nekih površnih kontaktića, „lakih“ poznanstava, priče o svemu i svačemu sa suprotnim polom, onda je ova sedmica kao stvorena za vas. Ukoliko ste željni prave ljubavi, stabilnog odnosa i nekoga ko će pored vas biti i u dobru i u zlu, e onda ovaj period zaboravite. Takav neko se neće pojaviti. I da, nemojte da se u nekom trenutku „tripujete“ da ste pronašli ljubav svog života, kvadrat Venere i Neptuna magli vam oči i čini vas nepotrebno i bez ikakvih pravih osnova, romantičnim. Zato u provod, u neku avanturicu ili u druženje sa prijateljima–tu ćete proći super!Ukoliko ste u vezi ili u braku – nije neko savršeno vreme, ali kako je bilo ranije – sada ste još i odlično. Ne dumajte mnogo, boleće vas glava……

…nastavak na sledećoj strani…

Blizanci

Sigurno je da ima problema u vašim partnerskim odnosima, ali oni se sada nekako mnogo lakše podnose. Vi se lepo okrenete svojim prijateljima, malo flertujete, malo se zabavljate, malo se opustite i sa društvom pustite „mozak na ispašu“ i ništa ne može da vas iznervira. Partner povremeno pokušava da vam skakuće po živcima, ali je trenutno slab u ovoj disciplini. Sve u svemu – jedna ok nedelja je pred vama, namestite osmeh na lice i uživajte u njoj! Ako ste slobodni, vreme vam je da se ulepšavate, da se smejete, da se družite i upoznajete nove ljude. Brige i probleme gurnite u neki stoti plan i dajte malo sebi oduška. Malo i ljubavišite, i javno i tajno…a možete i da sedite na dve stolice. Ma super!

Rak

Pun Mesec u vašem polju ljubavi donosi pojačana dešavanja sa osobom koja vam je već neko izvesno vreme simpatija. Ako se sve kockice slože, ove nedelje bi se mogla i započeti jedna zanimljiva ljubavna priča. Ukoliko to ne bude slučaj, ne žalite – bar ćete imati zanimljive kontakte sa ovom osobom i polako utirati put ka nekim boljim i jačim dešavanjima između vas dvoje. Venera u vašem polju podsvesti i tajni u kvadratu sa Neptunom može neke od vas da pre odvede ka maštanju i sanjarenju, umesto ka akciji. Ukoliko ste zauzeti i želite prinove, bacite se na posao! Super trenutak da se naprave bebe! Generalno gledano – odnos sa partnerom je dosta korektan, ali biste trebali da budete otvoreniji jedno ka drugom.

Lav

Sa emotivnim ili bračnim partnerom ste tokom ove nedelje skroz ok. Negde ste pronašli kompromis po svim pitanjima koja su vam važna, funkcionišete zajednički i zajednički se borite sa životom i problemima na dnevnom nivou. Možda ovo baš i nije najushićujući period za vas dvoje, ali ste stabilni….a i to je nešto, zar ne? Ukoliko ste solo, Venera je u vašem polju društvenih dešavanja, okupljanja, internet konekcija. Startovaće vas neke nove osobe, vama će biti interesantno da ćakulate, da vodite lake razgovore i da malo opustite mozak. Da li će od svega ovog biti i neka konkretnija priča, to je već pitanje. Ali, ne mora odmah da bude ozbiljno, dovoljno je da vas ovakve priče oraspolože i donesu vam osmeh…..

…nastavak na sledećoj strani…

Devica

Pun Mesec u polju komunikacije može delovati dvojako kod vas. Kod nekih Devica koje su u emotivnim vezama i brakovima doneće da posle dužeg perioda nađete kompromisna rešenja sa partnerom. No, postoje i slučajevi u kojima će baš ovaj aspekt pokrenuti i pojačati problematiku koja već postoji kod vas dvoje. Ukoliko tako nešto dozvolite, budite svesni da vaš problem može ići samo ka dodatnoj kulminaciji. Pokušajte ovo da predupredite. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, evidentno je da ste nekom baš zapali za oko. Ništa to ne bi bio problem da ova osoba nije pomalo naporna i presirajuća i umesto da vas greje,samo vas hladi i čini da budete sve oprezniji.Za utehu–idu vam i nova poznanstva ove nedelje.

Vaga

Tenzija je malo popustila u vašim bitnim emotivnim relacijama i tokom ove nedelje osećate rasterećenje u odnosu sa partnerom. Iskoristite ovaj kratak period predaha i pokušajte da oporavite i oživite vaš odnos. Doduše, još uvek će ispod površine titrati nepoverenje i ljubomora od strane voljene osobe, pa bi bilo dobro da joj ne dajete dodatnog povoda da razmišlja na taj način. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, imate itekako dobre predispozicije za zanimljive kontakte sa suprotnim polom, i to uglavnom sa osobama koje su ili nešto mlađe od vas ili nose mladalačku energiju i polet. Kvadrat Venere sa Neptunom može neke od vas „poterati“ u pravcu intenzivnog, ali tajnog odnosa.

Škorpija

Voljena osoba menja svoja ponašanja na dnevnoj bazi – u nekima od njih istinski uživate i prijaju vam, dok se kod drugih budi vaše nepoverenje i sumnjičavost. Komunikacija između je takođe promenljiva što vam dodatno izaziva nesigurnost. Ipak, trudite se da to ne pokažete, mada će pun Mesec u vašem znaku početkom ove nedelje baš doneti nestabilno raspoloženje. U drugom delu nedelje malo ćete biti mirniji. Što se tiče slobodnih Škorpija, neko vam kroz poslovni segment šalje signale o svojoj zainteresovanosti, ali kod vas postoji neka vrsta skepticizma i teško se otvarate. Postoji osoba koja vas fizički privlači, ali ona vam je trenutno neuhvatljiva ili je pak previše daleko od vas. U prevodu – slabo što se ljubavi tiče…

…nastavak na sledećoj strani…

Strelac

Nastavlja se period skladnijeg funkcionisanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Doduše, neki od vas duboko preispituju odnos u kojem su, ali bar više između vas i voljene osobe nema onih burnih svađa kakve su bile maltene svakodnevne u prethodnom periodu. Pogotovo se situacija smiruje od drugog dela ove sedmice. Slobodni će imati zaista lepe kontakte sa suprotnim polom. Izgleda da je u ovom periodu više osoba zainteresovano za vas. Neke od njih su tu od ranije, ali postoji šansa i za nova poznanstva, i to verovatno preko nekih proslava, zabava, društvenih dešavanja. Takođe, postoji mogućnost da vas prijatelj upozna sa nekim ko će od samog početka jasno staviti do znanja da ga privlačite..

 

Jarac

Najviše ste usmereni na sebe, na svoje potrebe i način funkcionisanja, ali ne izostavljate partnera iz svojih dnevnih aktivnosti, tako da ste i na dalje u periodu relativnog mira i stabilizacije. Možda voljenoj osobi baš i nije pravo zbog nekih vaših ponašanja i može odreagovati pritiskom na vas, ali ovo je nešto što je kratkotrajno i neće uticati na dalji tok vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, svakako je da imate harizmu, posebna aura magnetizma se vije oko vas, ali ne otvarate se prema suprotnom polu. Čak dve osobe mogu sada pokazivati interesovanje za vas, jedna koju već izvesno vreme poznajete i neko nov ko vam dolazi preko poslovnog segmenta. U komunikaciji ćete dati prioritet onoj prvoj.

…nastavak na sledećoj strani…

Vodolija

Generalno gledano – trenutno nema nekog većeg opterećenja u emotivnim vezama i brakovima kod Vodolija. Sve funkcioniše nekim normalnim, ustaljenim tempom i po tom pitanju možete biti mirni. Ono što je malo problematično jeste što se neko iz prošlosti može aktivirati kod vas, javiti vam se i predložiti susret, a vi ćete doći u iskušenje i da ga prihvatite. Čak i da prošlost nije aktuelna, postoji velika šansa da upoznate nekog ko će vam biti vrlo interesantan i sa kim ćete želeti da nastavite kontakt i na dalje. Iako se tokom ove sedmice ništa konkretno neće dogoditi, postoji velika šansa da u narednom periodu dođe i do toga….Razmislite da li vam je to potrebno. Slobodne Vodolije istinski uživaju u ovoj nedelji, zabave i provoda imate na sve strane, a tu su i neki zanimljivi i inspirativni ljudi koji vam skreću pažnju na sebe.

Ribe

Ukoliko ste slobodni, društvene mreže i kontakti sa prijateljima daju vam mogućnost poznanstva sa nekim novim u vašem životu. Sve ono što je daleko privlači takođe vašu pažnju, pa neki od vas mogu ostvariti poznanstvo na putu, ili se pak zainteresovati za osobu koja je često u pokretu ili dolazi sa nekog dužeg putovanja. Pun Mesec, koji vlada vašim poljem ljubavi ove je nedelje u konjukciji sa Jupiterom, pa vam itekako daje priliku za pokretanje emotivnih dešavanja, ali i za jačanje događaja sa već postojećim simpatijama. Što se tiče onih koji su zauzeti, malo ćete biti promenljivog raspoloženja prema partneru, ali generalno gledano – trenutno ne funkcionišete loše. Ovo vam je sedmica za opuštanje mozga…

Exit mobile version