NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 22. – 28. APRILA  2019. godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 22. – 28. APRILA 2019. godine

21 априла, 2019 Off By ludarito

Devica

Pun Mesec u polju komunikacije može delovati dvojako kod vas. Kod nekih Devica koje su u emotivnim vezama i brakovima doneće da posle dužeg perioda nađete kompromisna rešenja sa partnerom. No, postoje i slučajevi u kojima će baš ovaj aspekt pokrenuti i pojačati problematiku koja već postoji kod vas dvoje. Ukoliko tako nešto dozvolite, budite svesni da vaš problem može ići samo ka dodatnoj kulminaciji. Pokušajte ovo da predupredite. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, evidentno je da ste nekom baš zapali za oko. Ništa to ne bi bio problem da ova osoba nije pomalo naporna i presirajuća i umesto da vas greje,samo vas hladi i čini da budete sve oprezniji.Za utehu–idu vam i nova poznanstva ove nedelje.

Vaga

Tenzija je malo popustila u vašim bitnim emotivnim relacijama i tokom ove nedelje osećate rasterećenje u odnosu sa partnerom. Iskoristite ovaj kratak period predaha i pokušajte da oporavite i oživite vaš odnos. Doduše, još uvek će ispod površine titrati nepoverenje i ljubomora od strane voljene osobe, pa bi bilo dobro da joj ne dajete dodatnog povoda da razmišlja na taj način. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, imate itekako dobre predispozicije za zanimljive kontakte sa suprotnim polom, i to uglavnom sa osobama koje su ili nešto mlađe od vas ili nose mladalačku energiju i polet. Kvadrat Venere sa Neptunom može neke od vas „poterati“ u pravcu intenzivnog, ali tajnog odnosa.

Škorpija

Voljena osoba menja svoja ponašanja na dnevnoj bazi – u nekima od njih istinski uživate i prijaju vam, dok se kod drugih budi vaše nepoverenje i sumnjičavost. Komunikacija između je takođe promenljiva što vam dodatno izaziva nesigurnost. Ipak, trudite se da to ne pokažete, mada će pun Mesec u vašem znaku početkom ove nedelje baš doneti nestabilno raspoloženje. U drugom delu nedelje malo ćete biti mirniji. Što se tiče slobodnih Škorpija, neko vam kroz poslovni segment šalje signale o svojoj zainteresovanosti, ali kod vas postoji neka vrsta skepticizma i teško se otvarate. Postoji osoba koja vas fizički privlači, ali ona vam je trenutno neuhvatljiva ili je pak previše daleko od vas. U prevodu – slabo što se ljubavi tiče…

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5