Psihološki profil RAK, LAV, DEVICA : Rakovi su OPREZNI i TAJANSTVENI, LAV je vrlo EMOTIVAN, DEVICE su savesne i ODGOVORNE!

Psihološki profil RAK, LAV, DEVICA : Rakovi su OPREZNI i TAJANSTVENI, LAV je vrlo EMOTIVAN, DEVICE su savesne i ODGOVORNE!

19 априла, 2019 Off By ludarito

Saznajte sa kim imate posla i proverite da li su zvezde pogodile i vaše mentalno stanje…Da biste saznali detalje o karakteru, ponašanju i svim aspektima života neke osobe, dovoljno je da znate samo njegov horoskopski znak…Astrologija otkriva ceo psihološki profil svakog znaka Zodijaka, pronađite osobu koja vas zanima i saznajte sve o njemu, ali i o sebi!

Rak

Naizgled kruti, drski ili kontrolisani, Rakovi kriju složenu emotivnu strukturu i duboke unutrašnje doživljaje. To su ljudi koji su sazdani od snažnih osećanja i koji duboko proživljavaju sve što se oko njih događa. Deluju pasivno, ćutljivi su, oprezni i tajanstveni. Poput bojažljivog raka povlače se u sebe čim opaze nekog nepoznatog, jer ono što im je strano redovno doživljavaju kao pretnju.

 

Ali, većina ih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju porodicu, a naročito za decu. Imaju poseban osećaj za zbrinjavanje potomstva, a isto i za očuvanje tradicije. Ne važe za agresivce, ali kad su u pitanju oni koje vole, kao i njihova domovina, neustrašivo će stati u njihovu obranu.

 

Religiozni su, duhovne vrednosti više cene od materijalnih, a ljubav im je najvažnija! Ali, istovremeno i u profesionalnom pogledu mogu mnogo dati. Kad imaju jasan cilj, uporni su i odlučni, ne troše vreme na izlaske, društvo i zabavu, već su usmereni na posao i porodicu. Imaju dosta poznanika, a malo onih koje zovu prijateljima. Prema njima su velikodušni i nesebični, a prema svima drugima nepoverljivi. Nisu skloni hvalisanju, čak će i preterati u samosažaljenju. Kad su u većem društvu i na nekom javnom skupu, osećaju nelagodnost protiv koje se bore hladnim držanjem, ciničnim primedbama i alkoholom….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2 3