Neko bitan

Počela je VLADAVINA BIKA: Dragi naši Bikovi, kucnulo je i VAŠIH PET MINUTA! Uživaćete u PLODOVIMA SVOGA RADA, ali i u LEPIM TRENUCIMA sa VOLJENOM OSOBOM. Sledi vam jedan NEZABORAVAN MESEC!

Bik je zemljani znak, čija je vladajuća planeta Venera. Osobe koje su rođene u periodu od 20. aprila do 20. maja pripadaju ovom horoskopskom znaku.

Upravo danas počinje vladavina Bikova i ono što vam možemo reći jeste da je kucnulo vaših pet minuta. Vi ćete uživati u plodovima svoga rada, ali i u lepim trenucima sa voljenom osobom.
Sledi vam jedan zaista nezaboravan mesec. Ali pre nego što kažemo nešto o svemu tome, osvrnućemo se malo na vašu ličnost i vaš karakter. Bik vodi planeta Venera koja reprezentuje ljubav, privlačnost, lepotu i kreativnost. Pripadnici ovog znaka su pre svega izuzetno lepe osobe i privlače pažnju bilo gde da se pojave.
Bik je veoma snažan i pouzdan i prvi je kada dođe do ubiranja plodova njegovog vrednog rada. Oni su ljubitelji svega što je dobro i lepo i vole da uživaju u materijalnim zadovoljstvima.
Ali su svakako i ljudi koji su to svojim radom zaslužili. Bik je jedan od najpouzdanijih znakova Zodijaka. Poznat je po svojoj tvrdoglavosti. To je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja kako bi sve bilo po standardima i pravilima. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Kao zemljani znak opterećen je svojom sigurnošću, a samim tim i zaštitom kuće i porodice. Jednom kada donesu neku odluku, retko kada skreću sa sebi zacrtanog cilja.
Njihova tvrdoglavost dolazi do izražaja čak i u poslovnim i ljubavni odnosima. To ih čini odličnim radnicima i odličnim prijateljima. Oni su uvek tu, bez obzira na iskušenja koje život donosi.
Bik je jedan od znakova na koji zaista možete uvek računati. Što se tiče porodičnih odnosa, spreman je da učini sve kako bi zaštitio svoju porodicu. Vrlo je inteligentan i ima odličan smisao za humor i to ga čini odličnom osobom za druženje. Jednom kada stekne prijatelja od poverenja, taj odnos će trajati ceo život.
Bikovi su veoma odani i uvek su spremni da pruže ruku prijateljstva.
Bikovi obožavaju decu i izuzetno cene vreme provedeno sa porodicom. Upravo zbog svih ovih divnih osobina koje poseduju, Bikovi zaslužuju da uživaju u periodu koji dolazi, a to je period njihove vladavine.
Kao što smo već rekli, vi ćete u ovom mesecu ubirati plodove svoga rada.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Nema te stvari koja vam neće polaziti za rukom. Sve poslove koje ste započeli u prethodnom periodu uspešno ćete završiti. To će se svakako veoma dobro odraziti i na vaše finansije.

U toku ovog meseca moći ćete da priuštite jedan lep odmor za sebe i svoju porodicu. Pošto ste ljubitelj društvenih okupljanja, vrlo često ćete praviti zabave za svoje prijatelje.
Time ćete pokazati da ste im vrlo zahvalni za prijateljstvo i vernost koju vam godinama pružaju. Ali će i oni biti srećni što pored sebe imaju prijatelja kakav ste vi.
Što se tiče ljubavi, za zauzete Bikove možemo reći da će zaista uživati u trenucima sa svojom voljenom osobom. Vi ste neko ko voli da pokaže pažnju svojim voljenim osobama, kako kroz poklone tako i kroz nežne dodire.
Pošto ćete rešiti većinu svojih obaveza i životnih problema, u ovom periodu zaista možete da se prepustite lepim trenucima sa svojim partnerom.
Što se tiče onih Bikova koji su slobodni, početak meseca maja za njih će biti zaista čaroban. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

Proleće je još uvek tu i ako niste pronašli ljubav budite sigurni da ćete se u ovom periodu ludo zaljubiti. U vašem životu će se pojaviti neka osoba koja će umeti da vas voli, poštuje i prati. Konačno ćete shvatiti da je bilo vredno to što ste čekali svoju srodnu dušu. Mnogi pripadnici ovog znaka će stupiti u brak, baš sa tom osobom koju budu srele tokom meseca maja. S obzirom na to da će sve ići onako kako ste želeli i vaše zdravstveno stanje će biti zaista dobro. Pošto nam dolazi lepo vreme i lepi dani, ono što vam mi preporučujemo jeste da malo više šetate i provodite vreme u prirodi. A sve ostalo u vašem životu biće u najboljem redu i učiniće da blistate kroz čitav mesec vaše vladavine. Mi vam želimo puno lepih trenutaka u krugu prijatelja i porodice, jer vi to zaista i zaslužujete. I naravno, na kraju, svim Bikovima čestitamo rođendan!

Exit mobile version