Neko bitan

KADA ova žena ZACRTA nešto ona to ISPUNJAVA, JEDNOM kada OSVOJITE njenu LJUBAV više nikada NEĆETE prihvatiti “običnu” LJUBAVNU VEZU“!

Žena u ovom znaku ne prati druge, ona prati vlastiti put. Radi stvari na svoj način. Oni koji je vole – vole je iskreno 

Dok je neki nazivaju “intenzivnom” ili “teškom”, oni koji se ne osećaju ugroženo od nje, shvatiće da je strastvena, lojalna i pravi prijatelj.

Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su vrlo jake ličnosti i te karakteristike vremenom sve više dolaze do izražaja.

Damu u znaku Škorpije nijedan muškarac neće moći zaboraviti – kada jednom bude njihov!

Veza sa ženom u znaku Škorpije znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašem životu … ali i onih ne baš tako sjajnih.

Ti trenuci su vas terali da se uvek vraćate natrag po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete s njom da se šalite kada je loše volje.

One su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete prihvatiti “običnu” ljubavnu vezu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da “čitaju” ljude, što može da bude vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”.

Velike su šanse da dok budete vikali: “Nemoj da mi govoriš kako se osećam” shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla.

Ona je sjajna u kontroli, radiće ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja! Ali svetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Taj pasivno agresivni sustav “Ja sam dobro” koje žene koriste kada nisu ni najmanje dobro je, složićete se, vrlo iritantna stvar za muškarce.

One se ne opterećuju time i ne plaše se reći ono što misle, čak i onda kada je možda i pametnije da ćute. One stvari vide kao crno ili belo, nikada sivo. Sa njom makar uvek znate na čemu ste…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

U poslu, ali i ljubavi, kada ova žena zacrta nešto – ona to ispunjava! Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umesto nje. Ona je motivisana i kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u prostoriji.

 

Nemojte se osetiti ugroženo, pustite je da vas vodi.Takođe, čak i kada se sa vama totalno posvađa, ona će vas u javnosti isto tako strastveno braniti. Ona može biti naporna, ali će vam čuvati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete izgubiti.

 

Većina žena u znaku Škorpije ima težak oklop koji treba slomiti i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko se možete nositi s njom, na kraju svih “muka”, shvatićete da je ona bila vredna svakog trenutka.

Jednom kada osvojite njenu ljubav, i još bolje, poverenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti srećnim. Odvešće vas u avanturu života i teraće vas da budete najbolja verzija sebe!

Exit mobile version