VAGE su pažljive i harmonične. DEVICE su precizne, savesne, pedantne. VODOLIJE su nezavisne i mudre.

VAGE su pažljive i harmonične. DEVICE su precizne, savesne, pedantne. VODOLIJE su nezavisne i mudre.

18 априла, 2019 Off By ludarito

Devica – ličnost i karakter

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa ne bude prepušteno slučaju. Devica je često nežna ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro pa tek onda korak napred.

Devica je kao bik i jarac zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, kao i one koje od njih zavise. To su znaci koji vole život sređen po fasiklama, čak i ako su najneuredniji na svetu, ciljeve i snove postavljaju na strogo određena mesta u glavi. Pitajte ih i naučićete mnogo o ovom znaku.

Pošto je Merkur vladajuća planeta device ona ima dobro razvijen osećaj za govor i pisanje, kao i za sve ostale oblike komunikacije. Kako su prirodno metodični u stanju su da dopru u srž svake haotične situacije i odbace sve što je nepotrebno u nečijem govoru ili izrazu. Merkur im daje umešnost sa rečima pa se tako mnogi odluče za spisateljski ili novinarski poziv.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3