ŠKORPIJA i STRELAC: Plene NEIZMERNOM DOBROTOM i MUDROŠĆU. Veliki su BORCI u životu, oni NE ZNAJU ZA STRAH i NE PRIHVATAJU PORAZE.

ŠKORPIJA i STRELAC: Plene NEIZMERNOM DOBROTOM i MUDROŠĆU. Veliki su BORCI u životu, oni NE ZNAJU ZA STRAH i NE PRIHVATAJU PORAZE.

18 априла, 2019 Off By ludarito

Škorpija i Strelac je vodeno-vatrena kombinacija koja ne obećava puno. Škorpija je vodeni znak i zbog toga je vrlo emotivna, pametna, intuitivna. Strelac je, kao vatreni znak, veoma energičan, spreman na akciju i često reaguje burno. Teško je uskladiti energije ova dva znaka, međutim ima nešto što ih povezuje i spaja, a to je njihova dobrota. I jedan i drugi su veoma istrajni i veliki borci u životu, oni ne znaju za strah i ne prihvataju nikakve poraze.

 

ŠKORPIJA Škorpije su osobe koje na prvi pogled deluju veoma hladno i zbog toga vrlo često im se u životu dešava da ljudi pogrešno o njima sude. Možda će vam jedna Škorpija na prvi pogled izgledati kao neko ko nikoga ne voli i kome nije stalo ni do koga i zato ćete imati pogrešno mišljenje o njoj. Međutim, Škorpije su nešto sasvim drugo, one su veoma osećajna bića koja znaju iskreno da vole i koja su spremna svima da pomognu kada je to potrebno. Veliki su emotivci i njihovo srce je puno nežnosti, njima jako malo treba da budu srećni i zadovoljni, i puno im je srce kada su srećni oni koje vole. Ali isto tako lako joj je da se rastuži i bukvalno da zaplače nad tužnom pričam nekog neznanca. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3