Neko bitan

Sa ovom LEPOTICOM je svaki naredni dan lepši od prethodnog: 10 RAZLOGA zbog kojih je ČAST i PRIVILEGIJA imati ženu VAGU kraj sebe u vezi!

Svima nama je poznato da se muški i ženski horoskopski znaci razlikuju po nekim osobinama, pa smo mi danas rešili da vam otkrijemo 10 razloga zašto su žene u znaku Vage toliko posebne i zašto je čast imati ih kraj sebe. One vas mogu šarmirati kad hoće i kako hoće, jer su neverovatno šarmantne osobe. Takođe, imaju odličan smisao za humor i veoma se duhovite. A prvenstveno, ove žene su neverovatne lepotice i sa njima je svaki naredni dan lepši od prethodnog. U nastavku teksta saznajte 10 razloga zbog kojih je prava čast imati ženu Vagu kraj sebe u vezi.

PRVI RAZLOG:
Pored toga što je velika lepotica, žena Vaga poseduje i mnoštvo pozitivnih karakteristika. Ona je pre svega jedna nesebična dama i sa njom u vezi možete biti sigurni da će ona mnogo više misliti na vašu sreću, nego na svoju. Kada ona voli, to je zaista nesebično! (NASTAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

DRUGI RAZLOG:
Ona je neko sa kime nema puno problema. Ona svoje probleme zna da reši sama i nikada ih ne unosi u jednu vezu. Sa njom jednostavno problemi ne postoje. Ona samo živi za ljubav i svom partneru daruje samo ljubav i lepe trenutke. Ona je sposobna da svaki dan ispuni smehom.

TREĆI RAZLOG:
Žena Vaga je maksimalno posvećena svome partneru. On za nju nije najvažnija osoba na svetu, on je za nju „centar sveta“. Za nju ne postoji ništa nemoguće, kada voli i zato je spremna čak i na nemoguće kako bi voljenoj osobi omogućila samo sreću.  (NASTAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

ČETVRTI RAZLOG:
Ono što ćete imati sa njom u vezi svakako je i mir. Ona nikada ne traži neke obične razloge kako bi započela raspravu sa voljenom osobom. Ona ne želi da u vezu unosi bilo kakva negativnim dešavanja i zato ne zamera svom partneru svaku sitnicu.

PETI RAZLOG:
Ono što ona prvenstveno zahteva u vezi je ljubav i poštovanje. Sitnice su ono što joj zaista znači i može se obradovati čak i običnoj čokoladici ili cvetu. A zauzvrat, spremna je da voljenoj osobi život pretvori u najlepši san. Ona se trudi da svojoj voljenoj osobi ulepša svaki trenutak i zbog toga zauzvrat, najčešće dobija isto to.  (NASTAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

ŠESTI RAZLOG:
Žena Vaga ima neograničeno poverenje u svog partnera. Ona zaista ne veruje nikome drugome, osim svom partneru. Ona vrlo dobro zna da postoje mnogi ljudi koji govore loše, kako bi njenu divnu vezu pokvarili. I zato uvek kada čuje nešto, ona prvo razgovara sa svojim partnerom i tako rešava većinu nesuglasica.

SEDMI RAZLOG:
Žena Vaga je odana u vezi i takođe nikada neće izneveriti svog partnera. Izuzetno retko pokazuje ljubomoru. Ova lepotica vrlo dobro zna koliko vredi i zna da nema potrebe da je njen partner vara. I zato ona njemu veruje. Ona je prosto ubeđena da je partner nikada neće prevariti, sve dok ona daje najbolje od sebe.  (NASTAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 5)

OSMI RAZLOG:
Ona je borac čak i u ljubavi. Ona ne odlazi iz veze onda kada se pojavi prvi problem, već se na razne načine bori za svoju vezu i ljubav. Spremna je da se bori do poslednjeg atoma snage kako bi svoju vezu vratila na put uspeha. Zato se ona bori i spremna je na sve, osim da odustane od svoje voljene osobe.

DEVETI RAZLOG:
Za ovu ženu ne postoje prevara i izdaja. Ova dama nikada neće izdati svog partnera. Do samog kraja je odana i verna i nikada ne pomišlja na izdaju. Ne postoji sila na ovome svetu koja bi ženu Vagu naterala da slomi srce voljenoj osobi. Zapravo, ona je verna zauvek.  (NASTAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 6)

DESETI RAZLOG:
I na kraju, kao što smo rekli na samom početku, žena Vaga je dama sa kojom je svaki naredni dan lepši od prethodnog. Ne postoji dan tokom kojeg žena Vaga svom partneru ne omogući bar jedan razlog za sreću. Onaj muškarac koji je ima kraj sebe, uvek je srećan i zadovoljan i uvek se oseća voljeno. Sa njom tuga ne dolazi u obzir. I zato je velika čast imati ovu damu kraj sebe u vezi. Sa ovom LEPOTICOM je svaki naredni dan lepši od prethodnog: TO SU 10 RAZLOGA zbog kojih je ČAST i PRIVILEGIJA imati ženu VAGU kraj sebe u vezi!

Exit mobile version