RAK: Sve u životu radi ČISTOG i OTVORENOG SRCA i učiniće sve za VOLJENE OSOBE. Zato je VREDAN da zbog njega ŽIVIŠ i da za njegovu LJUBAV GINEŠ!

RAK: Sve u životu radi ČISTOG i OTVORENOG SRCA i učiniće sve za VOLJENE OSOBE. Zato je VREDAN da zbog njega ŽIVIŠ i da za njegovu LJUBAV GINEŠ!

17 априла, 2019 Off By ludarito

Znak Rak obuhvata sve osobe koje su rođene između 22. juna i 23. jula. Njegova vladajuća planeta je Mesec, a osnovni element ovog znaka je voda. Rakovi su poznati kao veliki emotivci i zbog toga sve u životu rade čistog i otvorenog srca. Takođe su veoma brižni, saosećanji i plemeniti i vole da se svi oko njih osećaju dobro i budu srećni. Uvek se trude da svojim bliskim osobama ugađaju, da im pomažu i da ih razvesele ako su tužni. Zato je jedan Rak vredan da zbog njega živiš i da zbog njegove ljubavi gineš. Rakovi su bića koja će vam dati sve, ako im date samo malo. Oni su ljudi koji zaista imaju veliko srce i u stanju su da vas vole toliko ludo i jako, da vam pored njihove ljubavi ništa više neće trebati. Mnogi misle da su Rakovi slabi jer su veliki emotivci, ali baš onda kada je najteže oni su spremni svima da dokažu da su jaki. Kada svi drugi očajavaju i padaju na dno, Rakovi će naći način da se izbore za ono do čega im je stalo. Svi oni koji imaju jednog Raka u životu pravi su srećnici, jer mogu da budu sigurni da im Rak nikada neće okrenuti leđa.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3