Neko bitan

Horoskop otkriva: Kako žene Zodijaka podnose RASKID i kako se ponašaju kada postanu BIVŠE.

OVAN
Raskid podnosi veoma bolno i dugo živi u lepim uspomenama. Žena Ovan se trudi da zadrži prijateljske odnose sa svojim bivšim. Zato bi je svako poželeo za bivšu, jer ona ne pravi skandale i nikada ne priča ružno o svom partneru.

 

BIK

Za ovu ženu postoji samo jedan način da preboli raskid, a to je prekidanje svakog kontakta sa bivšim. Zato se trudi da izbegne svaki mogući susret sa njim. Lek za nju bi bio da pozove svoje prijatelje i napravi žurku ili ode na neko putovanje da bi lakše prebolela i zaboravila.


BLIZANCI
Jedna strana ove žene će zaboraviti, ali druga strana će se svojski potruditi da bivšem napravi haos od života. Ona raskid teško podnosi i teško joj je da pusti onoga koga je volela. Bilo bi dobro da konačno nađe nekoga ko će zauvek ostati kraj nje, jer više nema snage da se bori i gubi u ljubavi….…NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…



RAK
Ovaj emotivni znak veoma dugo i bolno pati. Upravo zbog toga neće ništa učiniti da vrati svog partnera, jer će ga novi poraz potpuno slomiti. Dobar lek za Rakove bi bio da se bave pevanjem ili crtanjem, da bi preusmerili svoje misli sa raskida.


LAV
Ovaj tvrdoglavi znak se drži svoje karakterne crte i kod prekida veze. Lavovi povlače jasnu liniju razdvajanja i žele da svako krene svojim putem. To podrazumeva da zajednički prijatelji i aktivnosti više ne postoje. I upravo zbog toga možda bi ih i većina poželela za bivše, jer ne smaraju.


DEVICA
U početku budu veoma tužne zbog raskida, ali se veoma brzo i oporave zahvaljujući svojim divnim prijateljima. Za Device je najbolje da posle burne veze pronađu novu ljubav kako bi što pre zaboravile staru. Svakako neki hobi će pomoći da skrenete misli sa ljubavnih problema….…NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…



VAGA
Jako teško podnosi rastanak i čini joj se da se ceo svet ruši. Ona dugo veruju da je to bio pravi i jedini muškarac za nju. Međutim, kada patnja malo popusti, shvatiće da to nije tako i ubrzo će žena vaga krenuti u potragu za novim partnerom.


ŠKORPIJA
Hrabro podnosi rastanak i ne žali puno za izgubljenim partnerom. Ona je čak i srećna, jer je napokon ponovo slobodna i to svakako treba proslaviti. Ova žena će krenuti od jednog do drugog provoda i postaviti slike na svom Instagramu, da bi pokazala svom bivšem šta je propustio.


STRELAC
Ova žena se sveti i sve ono što može da upotrebi protiv svog bivšeg partnera, ona će upotrebiti. Već sutradan svi bivši prijatelji će znati kakav je on zapravo. Zato se dobro pazite kada ovu damu ostavljate, jer je niko ne bi poželeo za svog neprijatelja…..…NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…



JARAC
Žena Jarac, ako želi, svojim šarmom može lako vratiti svog bivšeg partnera, ali naravno da to neće uraditi već ga pustiti da se pati i da shvati kakvu je grešku napravio. Posle rastanka ove žene kreću dalje u potrazi za onim što zaista zaslužuju, jer one ne žele svoje vreme da bacaju na pogrešne.


VODOLIJA
Kada su ostavljene, ove žene mogu biti prave zlobnice. Vrlo lako se može desiti da sve stvari od bivšeg završe u kanti za smece. One teško podnose raskid, ali ih brzo prođe taj nalet besa i tada shvate da ni jedan bivši nije vredan nerviranja i suza. Već sutradan krenuće u potragu za novim partnerom i to sve sa osmehom na licu.


RIBE
One ne plaču dugo za nekim i nisu sklone tome da se nekome svete. Ako neko nije znao koliko one vrede, neće se truditi da mu otvaraju oči. Ove žene mogu da budu i same, pa će sačekati određeni period da ponovo uplove u neku ljubavnu vezu.

Exit mobile version