ŽENA JARAC: Neverovatno JAKA DAMA, koja SAMA može da PREBRODI sve ŽIVOTNE NEDAĆE

ŽENA JARAC: Neverovatno JAKA DAMA, koja SAMA može da PREBRODI sve ŽIVOTNE NEDAĆE

16 априла, 2019 Off By ludarito

Žena Jarac nema dlake na jeziku i veoma je iskrena i otvorena. Ona će vam reći u lice sve ono što misli, pa čak i kada zna da njene reči mogu da vas povrede. Ona se nikada ne služi lažima i trikovima, istina je njeno oružje i samim tim ne trpi ako neko laže nju. Moglo bi se reći da je žena Jarac u poređenju sa drugim znakovima Zodijaka, možda i najveći borac za ljubav.

Ona smatra da nikada nije kasno za ljubav i veoma često se dešava da ove žene zavole u poznim godinama. Kada pronađe muškarca koji joj se sviđa, ona daje sve da ga osvoji i zadrži kraj sebe. Ništa je ne može naterati da odustane od muškarca kojeg voli, pa čak i onda kada joj je jasno da je on neće voleti onako kako ona to želi i zaslužuje.

Ove žene su nekada u stanju da tom muškarcu budu samo prijatelj, da bi ostale kraj njega ili u njegovoj blizini. Ipak, mora se reći da je veoma malo muškaraca koji mogu da odole ženi rođenoj u znaku Jarca. Jer ove dame su žene koje čvrsto stoje na zemlji, tačno znaju šta žele i kako to da dobiju. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3