BLIZANCI- Izrazito komunikativni, vrlo kreativni, ali i brzopleti: 10 razloga zašto je ovaj znak nezaboravan!

BLIZANCI- Izrazito komunikativni, vrlo kreativni, ali i brzopleti: 10 razloga zašto je ovaj znak nezaboravan!

15 априла, 2019 Off By ludarito

2. Brzi su.

Vrlo brzo razmišljaju, govore i rade stvari. Bilo da je u pitanju posao, ili privatan život, Blizanci nemaju strpljenja za neaktivnost. I dok su prilično opušteni i ne traže puno, od stagnacije i dosade im se diže kosa na glavi. Ako osjete da je vrijeme da nastave svoje putovanje sami, to će i uraditi. Ako ih ne možete pratiti, plašimo se da ćete zaostati za njima.

 

3. Kreativni su.

Blizanci posjeduju brojne talente i vrlo često u isto vrijeme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari. Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo. U slučaju da im date pravi projekt, budite sigurni da će biti gotov.

 

4. Imaju nekoliko osoba u sebi.

Blizanci su poznati po tome što imaju multiple ličnosti. Vrlo su prilagodljivi i intuitivni. Zbog toga reagiraju na energiju drugih ljudi, pa tako na površinu isplivava njihova druga “verzija”.

Ovih ličnosti može biti puno – za svaku ličnost i situaciju koju susretnu. Razlike između njih nekada mogu biti suptilne, a nekada ogromne ovisno o tome s kim imaju posla.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5