HOROSKOP: Važan dan za Ovna, a Bika očekuje avantura!

HOROSKOP: Važan dan za Ovna, a Bika očekuje avantura!

14 априла, 2019 Off By ludarito

OVAN

Pozabavite se stvarima koje zahtevaju više energije danas. Danas je vaš dan da završite sve sitne poslove koje imate ili bilo koje koji uključuju fizičke aktivnosti. Strpljenje je ono što će vam možda nedostajati, ali ne brinite se, jer vaša snaga je sada usmerena na druge stvari. Vaše srce će opet biti na mestu čim se vratite ličnom projektu koji vas ispunjava.

 

BIK

Iako se najbolje osećate kada su stvari organizovane i pedantne, danas ćete morati biti malo fleksibilniji. Dopustite sebi mesta za iznenađenja ili avanturu. Opustite se i uživajte u danu koji može da donese nešto novo čim izađete napolje. Ljudi koje ćete sretati i situacije u kojima ćete se naći će sigurno biti strane za vas, ali prijateljski nastrojene.

 

BLIZANCI

Nalaženje balansa u vašem svetu danas neće biti problem čim uđete u ritam. Buđenje će verovatno predstavljati najteži deo dana, ali jednom kad postignete taj neverovatni podvig, sve će biti u redu. Probajte da se istuširate hladnom vodom umesto vrućom. To će vam pomoći da dođete malo sebi razbudite se na vreme za novi dan pred vama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4