TEST KOJI ZAVIRUJE U DUŠU: Mesec koji te najviše privlači šalje moćnu poruku šta pod hitno treba da promeniš u svom životu

TEST KOJI ZAVIRUJE U DUŠU: Mesec koji te najviše privlači šalje moćnu poruku šta pod hitno treba da promeniš u svom životu

12 априла, 2019 Off By ludarito

5. Nemirni i istraživački raspoloženi

Vi karakterišete sebe kao znatiželjnu, objektivnu, kulturnu osobu, kao plemenitog promatrača. I iako možete biti prijateljski raspoloženi i biti uključeni u konverzaciju, najviše volite da budete sa svojim voljenima ili jednostavno da provedete kvalitetno vreme u samoći. U vašem umu uvek je velik protok ideja i zbog toga ponekad patite od nesanice i stresa.

Vaš glavni izazov je da više verujete u vašu intuiciju – glas vašeg srca koji čujete u svom umu i da pripremite svoj um da živi u pozitivnom skladu, jer što više to činite, brže ćete eliminisati prepreke i ideje koje vas sprečavaju da postignete istinsku sreću u svom životu i postanete iskrena, ispunjena i zadovoljna osoba.

Zapamtite da ako dopustite srcu da bude vaš kompas, vaš um – vaša mapa, a duša – vaš vodič, nikada nećete biti izgubljeni.

 

6. Skladni i prijatni

Vi karakterišete sebe kao strpljivu osobu koja jako ceni smirenost (u nekim slučajevima draže vam je zadržati mir nego biti u pravu) i koja uživa u jednostavnim užicima života: ostati kod kuće i gledati film, uživati u tišini parka s porodicom ili prijateljima, otići u mali, obližnji restoran. Vi ste vrlo aktivna i talentovana osoba, ali želite da pobegnete od gužve, uznemirenja i užurbanog tempa.

.

Proveli ste mnogo vremena razmišljajući o budućnosti, što izaziva veliku anksioznost i to je vaš veliki izazov. Koliko puta ste sebi upropastili dobar dan razmišljajući o stvarima koje se nikada nisu dogodile?

Ako nastavite da razmišljate o budućnosti time ćete smanjiti svoju sreću, efikasnost i energiju, a povezivanje s vašom sadašnjošću pomoći će vam da budete gospodar vašeg života.

Стране: 1 2 3