Neko bitan

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU STRELCA: VEČITI VESELJAK KOJI DONOSI SREĆU DRUGIMA

Sve mi dobro ide kažem hvala Bogu, rođena sam u znaku Strelca nema šta ne mogu. Sposobna, pametan, vedra, pozitivno otkačena, spremna za svaku vrstu izazova i životnih udaraca. Žena rođena u znaku vatrenog Strelca je najveći optimista od svih znakova zodijaka.

 

Vesela je, emituje radost na sve oko sebe. Ona nije smarač i ako primeti da je situacija negativna ona se pokreće i pokušava da prenese svoju dibru vibraciju na one koji su zabrinuti ili utučeni. Ne voli da vidi tužna lica oko sebe jer je to veoma pogađa i remeti joj mir.

 

Ova žena je uvek raspoložena za svaki vid avanturizma. Produhovljena je i na neki svoj poseban način voli Boga i konfesiju kojoj pripada. Ova žena voli da se sprda i smeje i tako svakoga dana u krug. Svi joj se dive i govore: Pa odakle ti snaga da se toliko zezaš i smeješ, a ona im odgovara da je rođena takva i da se to nikada neće promeniti. Život posmatra sa zabavne tačke gledišta i trudi se da maksimalno uživa.

 

Mnogo voli putovanja i upoznavanje stranih kultura i tradicija. Ima odličnu saradnju i uspeh sa strancima i najviše joj prija da živi van mesta svog rođenja jer voli širinu u svakom smislu reči, a ako je rođena u manjem mestu ili gradu ona svim silama teži da pobegne što dalje i da uživa u svim blagodetima života..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

 

Žena Strelac je uvek sređena, otmena, elegantna i rado viđen gost u svačijem domu. Njoj su sva vrata otvorena i sa lakoćom dolazi do cilja. Čak i kada naiđe na prepreke ona odvrne muziku, naspe neko omiljene pićence i peva. Tako obnavlja energiju i čeka novi dan i nove prilike.

 

Blago muževima koji imaju u kući ženu Strelca jer je ona izvor sreće. Vladar njenog znaka je planeta sreće, optimizma, ekspanzije i dobrih prilika Jupiter. Talična je svima sa kojima se druži.  U kući joj je sve besprekorno čisto i svaka stvar je na svom mestu.

 

Ova vesela ženica od rane mladosti je pomagala siromašne i unesrećene ljude. Ona to smatra svojom misijom na Zemlji. Ne može da bude zadovoljna i da mirno spava ako nekome ko joj je tražio pomoć ne učini dobro delo. Stoga su ove žene aktivne u mnogim udruženjima ili humanitarnim akcijama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

 

Zbog Jupitera one često ne umeju da budu umerene, pa preteruju u hrani i piću. Ona je megaloman. Kad kuva za dvoje, troje ili četvoro ona sprema toliko specijaliteta kao da će imati pet puta više gostiju. Ne voli da oskudeva ni u čemu pa je široke ruke i kupuje svega i više nego je stvarno potrebno.

 

Žena Strelac mnogo voli životinje, ali konj, pas ili mačka su joj omiljeni. Ponekad voli da kaže da se bolje razume sa životinjama nego sa ljudima. Spremna je da oprosti jer nije zlopamtilo. Na svakom kontinentu ima po nekoliko iskrenih i zlata vrednih prijatelja. Divne u majke koje su u stanju da urade sve, ama baš sve za svoju decu.

 

Uživa u održavanju prijateljstava. Ona je jednom rečju kraljica i verujte da ovaj svet ni na šta ne bi ličio kada ne bismo imali žene u znaku Strelca. Da ste vi nama žive, zdrave i dugovečne jer baš takve vesele i radosne potrebne ste ovom umornom i sumornom svetu.

Exit mobile version