Neko bitan

HOROSKOP: Osetićete distancu između vas i voljene osobe, izbegavajte sukobe

OVAN

POSAO: Prekid nekog ugovora ili poslovnog dogovora vas očekuje. Ništa nije bilo onako kako ste se nadali. Uskoro ćete imati priliku da neke svoje poslove pokrenete iznova.

LJUBAV: Razvod se dešava danas ako ste ga u prethodnom periodu pokrenuli. Ako niste, sada počinje ozbiljnija kriza u vašem braku. Pred vama je period velikih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa jajnicima ili prostatom su mogući kod vas. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da uradite ono što možete kako bi sebi pomogli.

 

BIK

POSAO: Nećete biti opterećeni, niti zabrinuti, a moguć je i dobitak! Jako povoljan dan je pred vama pa možete da se nadate tome da će faktor sreće da vas prati na svakom koraku.

LJUBAV: Ljubav je sada sve o čemu razmišljate! Jedino što može da vas poremeti je partnerovo loše raspoloženje. Potrudićete se da mu pokažete kako život ima mnogo lepših strana.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Potrudite se da u svojoj ishrani uvrstite više namirnica koje sadrže gvožđe. Važno je da povedete računa o svojim navikama…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

BLIZANCI

POSAO: Pad koncentracije i neželjeni preokreti vas mogu pratiti danas. Bilo kakav rizik izbegavajte maksimalno. Mogli biste da imate neku neočekivanu štetu.

LJUBAV: Osetićete distancu između vas i voljene osobe. Problemi se ponavljaju, greške se vraćaju i nemate kud. Uskoro vam sledi odluka za koju znate da je neminovna.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da vam bude prilično promenljiv u narednom periodu zbog stresnog načina života u kojem ste već neko vreme.

 

RAK

POSAO: Poslovna stabilnost vam danas može biti ugrožena. Pazite na svoje interese. Izbegavajte sukobe. Moguće je da ćete izbeći komplikacije ako se budete mirno postavili.

LJUBAV: Slobodni Rakovi pate za bivšim, a zauzeti pate zbog sadašnjeg partnera. Kako god bilo, nezadovoljni ste veoma. Moguće je da ćete uskoro morati da izađete iz začaranog kruga.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom i donjim stomakom. Posetite lekara ako budete imali veće tegobe u narednom periodu. Potrudite se da se posvetite sebi i svom zdravlju.

 

LAV

POSAO: Nikakvo putovanje, ugovor ili dogovor nemojte da planirate danas. Samo osnovne obaveze završite. Važno je da se posvetite svojim prioritetima i da neđete vremena za odmor.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je krenula u sasvim pogrešnom pravcu i neće vam biti lako da to promenite. Moguće je da se oko nekih stvari niste dobro razumeli.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Važno je da se posvetite tome da počnete da živite jedan zdraviji stil života kako biste mogli da potpuno stabilizujete stanje na polju zdravlja………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

DEVICA

POSAO: Nemojte da reagujete emotivno na poslovne probleme. Ne trošite veće sume novca. Budite promišljeni i uzdržani. Nije vreme za bilo kakve bitne odluke pogotovo ne u afektu.

LJUBAV: Nije dobra situacija ako imate partnera, moguće je da se svađate zbog finansijskih problema. Ako ste slobodni moguće je da ćete imati neki flert u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Potrudite se da pripazite na stanje svojih hormona. Idite na redovne lekarske kontrole koje će vam biti veoma značajne.

 

VAGA

POSAO: Možete biti odgovorni za neke greške ili će posao značajno da opadne vašom krivicom. Važno je da na vreme uočite u čemu grešite i da to ispravite dok ne bude kasno.

LJUBAV: Partner vam zamera mnogo toga, a i vi njemu. Dan je jako nepovoljan i osetićete da na neki način postoji vrsta emotivne ucene. Ukoliko ste slobodni nema većih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavom. Posetite lekara. Moguće je da ćete imati česte migrene ili probleme koji su vezani za organe vida kao i za slepoočnice.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Osećate velike unutrašnje nemire zbog tekuće poslovne situacije. Moguće je da niste sigurni u svoje odluke. Potrebno vam je neko vreme da se presaberete oko svega.

LJUBAV: Emotivno se takođe preispitujete ali dobar stav koji zauzima vaš partner će vas razuveriti. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke probleme na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Posetite lekara ako vas budu pratile i neke veće komplikacije. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje i da slušate svoje telo.

 

STRELAC

POSAO: Saradnici vam sada unose osećaj nervoze. Bolje se osećate kada se izolujete i kada radite sami. Možete da očekujete da ćete uspeti da dovršite neki projekat.

LJUBAV: Pogrešan je trenutak za udvaranje. Moguće je da nećete biti shvaćeni na pravi način. Bolje je da sačekate neki drugi dan. Potrudite se da se pokrenete oko pravih stvari.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda. Moguće je da ćete danas biti podložni i problemima vezanim za neke upale ili za povišenu temperaturu. Veoma je važno da se pokrenete…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

JARAC

POSAO: Očekuje vas jako težak dan. Pod pritiskom ste. Nadređeni vam pogotovo stvaraju probleme a ima tu i lažnih autoriteta. Povoljna je faza da se preispitate oko nekih ciljeva.

LJUBAV: Najbolje ćete se osećati ako ste sami. Ukoliko imate partnera tražite razlog da ga ostavite. Moguće je da ste već duže vreme nezadovoljni u toj vezi. Potrebno vam je nešto novo.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju. Dolazi period u kojem će biti potrebno da povedete više računa o svom zdravlju. Posvetite se sebi i potrebama vašeg organizma.

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas pretrpeti neki vid nepravde ili ćete na neki način biti oštećeni u manjoj meri. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva i da budete spremni da idete do kraja.

LJUBAV: Usamljenost je počela da vas opterećuje i želite nove veze… Spremni ste za ljubavne preokrete, samo još da nađete odgovarajuću osobu. Važno je da se posvetite emocijama.

ZDRAVLJE: Moguće je da se dobro osećate tokom današnjeg dana. Ne očekuju vas veći problemi, posvetite se sebi. Izađite negde sa prijateljima da biste se opustili.

 

RIBE

POSAO: Investicije mogu propasti ako im se danas budete posvetili. Najbolje je da uzmete slobodan dan. Potrebno je da se malo odmorite od svega i da napunite baterije.

LJUBAV: Ljubomora koja vas obuzima stvara veoma neprijatnu situaciju između vas i voljene osobe. Pazite da ne preterate. Moguće je da ćete imati veoma burne konfilkte danas.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da vam dolaze neki novi problemi na ovom polju kojima treba da se posvetite i da ih rešite. Vreme je za promene.

Exit mobile version