HOROSKOP: Blizance stiže umor, kod Bikova varniči zbog “trećeg čoveka”!

HOROSKOP: Blizance stiže umor, kod Bikova varniči zbog “trećeg čoveka”!

3 априла, 2019 Off By ludarito

DEVICA
Dan kada utehu I rasterećenje tražite u svakodnevnim obavezama oko kuće ili u porodičnom okruženju. Ovo je trenutno vaše mesto napajanja pozitivnom energijom I sa zadovoljstvom ćete se prepustiti ljudima koje volite I sa kojima se osećate sigurno I zaštićeno. Ne želite da razmišljate ni o čemu drugom.

VAGA
Danas ste rešili da se rasteretite I sve probleme ostavite iza sebe. Postoje neke obaveze koje ste obećali ukućanima da ćete odraditi I danas ćete se posvetiti tome. Ako izađete u večernjim satima, zagarantovan vam je dobar provod.

ŠKORPIJA
Savršen dan, dan za dobro raspoloženje. Dan kada hoćete da pobegnete I to bi zaista I bilo najbolje uraditi. Ako ste ikako u prilici izađite van grada ili se makar prošetajte po svežem vazduhu. Potrebno je da sperete umor i negativnosti sa sebe. Tek onda ćete moći da se posvetite voljenoj osobi na pravi način

STRELAC
Sve ono vezano za emotivni I prijateljski segment što niste uspeli da odradite juče, prebacite I završite danas, jer postoji velika verovatnoća da vam bliski ljudi zamere što ne obraćate dovoljno pažnje na njih. Trudićete se da ugodite svima, ali će vam vreme provedeno sa partnerom doneti najbolje raspoloženje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4