Žena BIK: Dama koja ZASLUŽUJE POŠTOVANJE, jer i pored svega što je prošla u životu, ostala je DOSLEDNA SEBI i svojoj DOBROTI. Ona je žena tvrde glave, ali nežnog i MEKANOG SRCA!

Žena BIK: Dama koja ZASLUŽUJE POŠTOVANJE, jer i pored svega što je prošla u životu, ostala je DOSLEDNA SEBI i svojoj DOBROTI. Ona je žena tvrde glave, ali nežnog i MEKANOG SRCA!

2 априла, 2019 Off By ludarito

Žene rođene u znaku Bika privući će vas svojom ženstvenošću i šarmom, ali i svojim jakim karakterom. One se vrlo osetljive, romantične i sentimentalne. Za njih se može reći da su žene koje imaju tvrdu glavu, ali meko srce. U horoskopu ovim damama pripada period od 21. aprila do 21. maja. Njihova vladajuća planeta je Venera i kao zemljani znak odlikuju se strpljenjem, istrajnošću ali i velikom impulsivnošću i tvrdoglavošću.


Ne postoji životna situacija u kojoj žene Bik nije dosledna sebi i svojim stavovima. Ona veoma hrabro i snažno grabi kroz život i ne osvrće se na mišljenje drugih ljudi. Upravo zbog toga mnogi joj sude, ali na to niko nema pravo, jer je ona mnogo toga prošla u životu, a uvek je ostajala dosledna sebi i zbog toga zaslužuje poštovanje umesto prekora. U životu se sretala sa mnogim problemima i preprekama, život je nikada nije mazio, ali to nije promenilo ovu ženu, niti je umanjilo njenu dobrotu.

Žena Bik je možda i najhrabrija pripadnica Zodijaka. Za nju ne postoji nemoguće i ona se hrabro hvata u koštac sa svakim problemom. Pre nego što napravi neki korak, ona prvo dobro razmisli o svemu i zato iza sebe ostavlja samo dobra dela, na koja može da bude ponosna. Bilo gde da kroči, ova žena će iza sebe ostaviti samo svoju dobrotu, ali i svoju lepotu. Ona je neko ko izaziva divljenje mnogih i ko je dobro poznaje ima veliko poštovanje prema njoj.

Međutim, puno je onih zavidnih i zlobnih koji bi želeli ovoj ženi da sude, ali niko nema prava na to, jer niko ne zna kroz šta je sve ova žena prošla u životu. Mnogima se ne sviđa njeno ponašanje, jer ona radi samo ono što ona želi i hoće, i zbog toga bi joj mnogi sudili, ali bilo šta da učini žena Bik, neće vam naneti zlo i neće ništa uraditi na vašu štetu, jer je kroz mnoge životne nedaće naučila šta je patnja i nikome ne želi da nanese zlo. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2