Neko bitan

TEST NAJLEPŠEG PRSTENA: Izaberite PRSTEN koji vam se NAJVIŠE SVIĐA i otkrijte šta to GOVORI O VAŠEM ŽENSKOM KARAKTERU. Nama je SVE POGODILO, proverite DA LI ĆE I VAMA!

Prsten je oduvek poznat kao jak simbol večnosti i jedinstva. Označava autoritet, status, čast, moć i naravno sugeriše na večnu ljubav. Njegov oblik, krug, simbolizuje večnost, neprekidno kretanje, povezanost i zajedničku sudbinu.
Prstenu su oduvek pridavane magijske i energetske moći. Nekada se nosio i kao talisman i zaštita od zlih sila. Poznato je da su sve žene ljubitelji nakita, a naročito prstenja. Svaka žena ima jedinstveni ukus. Na osnovu nakita koji odaberete može se dosta reći o vašem karakteru i naravi. Pa zašto onda ne saznati nešto novo o sebi?! Izaberite jedan prsten koji vam se najviše dopada. U nastavku teksta pročitajte kakav je vaš karakter i kakva ste vi to žena. Nama je sve pogodilo, a vi same proverite da li će i vama!
PRSTEN BROJ 1
Za sve žene koje su odabrale prsten broj jedan, možemo reći da su prave kraljice. Vi znate da cenite sebe. Jako ste otvorene, kako prema sebi tako i u odnosu sa drugima. Ono što možemo takođe reći je da ste jako iskrene. Vaši bližnji vam ponekad zameraju zbog te surove iskrenosti, ali ako nekad i preterate lako vam oprste zbog vašeg šarma. Vi ste jedna zaista jaka žena i jaka ličnost. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Mnogi muškarci ne mogu da odole baš upravo toj kombinaciji. Onaj ko vam je blizak vrlo dobro zna koliko vi imate jedno toplo srce. Oni ljudi koji vam se dopadaju veoma lako dobiju mesto u vašem srcu. Ali ako vam se neko ne sviđa, odmah ćete mu to dati do znanja.
PRSTEN BROJ 2
Sve one žene koje su odabrale ovaj prsten, sigurno su jako ženstvene. Moramo reći da ste i veliki sanjari. Vi ste jedna nežna i draga osoba. Pravi će srećnik biti onaj muškarac kojem ćete pokloniti svoje srce ili kojem ste to već poklonile. Ono čime se odlikujete je vaša prirodna lepota. Odevni predmet koji vam najlepše stoji je haljina, jer ona ističe svu vašu lepotu. Kao što smo rekli, vi ste sanjari i volite da maštate. Vaša mašta veoma često postaje stvarnost. Često ono što sanjate vi uspete i da ostvarite. Toliko ste šarmantne i ženstvene da možete osvojiti bilo kojeg muškarca koji vam se sviđa. Jednostavno, znate da flertujete i toliko ste jaka žena da imate energije za dvoje. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

PRSTEN BROJ 3
Za žene koje su odabrale prsten broj tri možemo reći da ste vi pravi lovci. Vi ste prepuni jake i blistave energije. Deo tela koji je na vama najlepši jesu svakako vaše oči, koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled je nešto što prodire pravo u dušu. Vi privlačite one ljude koji žele da komuniciraju sa vama, ali bliskost dopuštate samo pojedincima. Potpuno poverenje imate samo u one ljude s kojima ste bliske. U vezi ste jako odane i zato izdaju i preljubu nikada ne opraštate. Vaš život je jako zanimljiv svima u vašoj okolini. Vi ste često objekat tračarenje, ali se na to ne obazirite. Onaj ko vas voli – voli vas, a ko vas ne voli – može samo da vam zavidi. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

PRSTEN BROJ 4
Za vas se može reći da veličate ljubav. Najvažnija stvar u vašem životu je ljubav i to je ono što vas pokreće. Vi ste u stvari ushićene svime onime što vas okružuje. To se pre svega odnosi na vaše zanimanje, vašu porodicu i naravno na voljenog muškarca. Ono što vas najviše ispunjava je porodična atmosfera i udobnost, posebno ako postoji neko sa kime to možete podeliti. Nešto što je na vama najlepše je svakako vaš osmeh. Imate šarmantan osmeh i u stanju ste da pružite radost svojim bliskim prijateljima i ljudima. Vi cenite svaki trenutak života i volite sitnice. Za vas veliki značaj imaju različite sitnice za kuću, cveće, muzika, čokolada. I zato ste vi jako posebna žena.

Exit mobile version