Muškarac BIK –  JAK, STABILAN, REALAN, RAZUMAN, zna šta ŽENE ŽELE,sa njim jednostavno znate na ČEMU STE!

Muškarac BIK – JAK, STABILAN, REALAN, RAZUMAN, zna šta ŽENE ŽELE,sa njim jednostavno znate na ČEMU STE!

2 априла, 2019 Off By ludarito

Muškarac bik – osobine i karakter

Muškarac bik je neko ko je jak, stabilan, realan, razuman. Za svoje ciljeve se bori do kraja i iako je lenj, kada odluči da u nečemu istraje, ništa ga ne može zaustaviti.

 

Ovaj muškarac je krajnje strpljiv i potrebno vam je mnogo da ga iznervirate. Kada se to desi on postaje poput pravog, razjarenog bika. Tek tada će njegova tvrdoglavost doći do izražaja i nikakvi kompromisi ne dolaze u obzir.

Čak i mladi pripadnici ovog znaka su veoma ozbiljni i pouzdani. Veoma rano će sazreliti i uozbiljiti se. Obično ne gleda crno neku situaciju, već je optimista. On je neko ko je odmeren, pravi gospodin, poštuje tradiciju.

 

Osnovne karakteristike muškaraca rođenih u znaku bika: oni stoje čvrsto na zemlji, realni su, pouzdani, ali i tvrdoglavi.

Ovi muškarci su krupni, često i gojazni. Pravi gurmani, vole kafanu i piće. Nisu trošadžije, ali vole da poklone voljenoj osobi neki znak pažnje. Sa njima u društvu je veoma prijatno. Uživaju u svim životnim blagodetima: hrani, piću, lepim ženama, muzici, putovanjima… Materijalisti su.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4