HOROSKOP: Devica PRAVI DRAMU BEZ RAZLOGA, a Bikovima se ne piše dobro

HOROSKOP: Devica PRAVI DRAMU BEZ RAZLOGA, a Bikovima se ne piše dobro

2 априла, 2019 Off By ludarito

JARAC  

Dan je idealan za edukaciju, poslovne sastanke i javne nastupe. Sve što ste nekada poželeli da učinite, danas će biti moguće. Ne dozvolite da vas obeshrabre male stvari. Partner zahteva vaše vreme i požrtvovanost, pa bi bilo dobro da mu se posvetite. Neka vas ne dotiču neistine koje ovih dana kruže o vama.

VODOLIJA  

Tokom ovog dana, nemate nijedan realan ljubavni plan, ali ni razlog da budete nezadovoljni. Ovakvo raspoloženje bi vas moglo odvesti ka novim romansama i možda preteranim uživanjima. Što se posla tiče, očekujte manje nesporazume vezane za finasije. Saradnja s autoritetima i dalje je izvor vaših frustracija, pa zanemarite primedbe upućene na vaš račun.

RIBE  

Želja da udovoljite vašem emotivnom partneru je jača od realnosti, pa se potrudite da iz cele priče ne izvučete deblji kraj. Neka vas ne vode negativne emocije ni u poslovnoj sferi, jer situacija koja zahteva vašu punu angažovanost podrazumeva i da joj se u potpunosti posvetite. Član porodice ima da vam saopšti neke novosti za koje nije siguran kako ćete ih prihvatiti.

Стране: 1 2 3 4 5