HOROSKOP: Devica se GUŠI u obavezama, a njima nije dobar dan za DONOŠENJE ŽIVOTNIH ODLUKA

HOROSKOP: Devica se GUŠI u obavezama, a njima nije dobar dan za DONOŠENJE ŽIVOTNIH ODLUKA

1 априла, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Intelektualan problem danas bi mogao da izazove konfuziju, kao i da donese dosta kontradiktornih informacija. Mogli biste čuti neke tračeve koji vam se neće učiniti uredu. Ovo nije dan kada treba da verujete u sve što čujete ili pročitate. Daleko bolje ćete se osećati kasnije. Sačekajte koji dan!

RAK

Danas biste se mogli osećati pomalo konfuzno kada je novac u pitanju. To, naravno, ne znači da su vam finansije u haosu. Velike su šanse da ste se sreli sa nekim opcijama koje su vam bile nepoznate do sada i da ćete biti u poziciji da donesete ne baš prijatnu odluku. Ukoliko možete, nemojte to uraditi danas! Najbolje bi bilo da sačekate koji dan kada ćete moći da se skoncentrišete na svoje opcije.

LAV

Danas bi mogla da vas uznemiri neka veza koju ste ostvarili u skorije vreme. To bi mogla biti ljubavna ili prijateljska veza, a vi nećete biti sigurni u kom pravcu želite da se ona odvija. Ovo nije dan kada treba o tome da razbijate glavu, jer vam stvari neće biti baš jasne. Sačekajte koji dan, bolje upoznajte osobu i zatim razmislite o opcijama.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4