Neko bitan

NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

OVAN

Posao

Vaš vladar je u znaku Blizanaca i vi ste trenutno pod uticajem jake pokretačke energije – lako ostvarujete kontakte, u komunikaciji ste sa mnogo ljudi i vratila vam se ona vaša stara energija koja vam daje snagu da idete napred. Prvi deo nedelje je nepovoljan da neki dogovor zaključite potpisom, ali u drugom – slobodno! Mnoge situacije kreću ka razjašnjenju, pa i papirološki problemi. Sa druge strane – možete otkriti ko su osobe koje su vam radile ili pričale iza leđa u prethodnom periodu.

Novac

Bolja finansijska situacija. U drugom delu sedmice moguć je i neplanirani finansijski dobitak. Gledajte samo da sve ne potrošite brzinski, kao što vi to znate i umete…

Zdravlje

Na početku ove nedelje još uvek možete biti pomalo malaksali, ali snaga vam se ubrzo vraća….

 

BIK

Posao

U prvoj polovini nedelje još uvek će postojati neke situacije kojima ćete razbijati glavu i razmišljati kako da ih rešite….a onda će polako sve početi da dolazi na svoje i da se raščišćava. U poslednjim danima ove sedmice mogu se sklopiti dogovori oko kojih se već duže vreme trudite. Na vašem radnom mestu dolazi do nekih promena za koje će vam trebati par dana da se naviknete, a onda ćete shvatiti da vam izuzetno prijaju i da vas rasterećuju. Sa nadređenima blago neslaganje početkom ove sedmice.

Novac

Period u kojem možete početi ozbiljnije da razmišljate o dodatnom izvoru prihoda. Neki od vas imaju prilive iz više izvora.

Zdravlje

Iako se fizički dosta dobro osećate, psihička napetost je još uvek prisutna…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

BLIZANCI

Posao

U prvim danima ove sedmice budite više obazrivi. Naime, trenutno ste prilično impulsivni, a ne vidite jasno neke situacije i možete napraviti grešku u brzini. Takođe, ukoliko imate dosta kratke rokove za završetak neke obaveze, nemojte je samo otaljati jer ćete verovatno propustiti nešto što vam je bitno. Nešto je bolja situacija u drugom delu sedmice i to je već vreme da napravite neke pametne izbore i donesete značajne odluke. Sa Marsom koji tranzitira kroz vaš znak – u periodu ste akcije i pokreta.

Novac

Sredinom sedmice stoji vam fin novčani priliv. Troškovi su nešto veći u danima vikenda.

Zdravlje

Ušli ste u odličan zdravstveni period. Početkom nedelje ste još uvek umorni i pomalo „mutni“, ali brzo idete na bolje…

 

RAK

Posao

Nedelja u čijoj ćete prvoj polovini morati da se organizujete dosta dobro da biste stigli da završite sa svim obavezama ili projektima koje ste otpočeli. Može vam se činiti da su neke situacije komplikovane, maltene pa nerešive – ali u drugom delu nedelje uspećete da završite njihov najveći deo. Takođe, u ovom periodu možete sklopiti dosta povoljan ugovor ili dogovor sa poslovnim partnerima iz zemlje ili čak i sa strancima. I pored početnih teškoća, ova sedmica će se pokazati kao profitabilna po vas.

Novac

Ova nedelja može vam doneti stabilnost po pitanju finansija. Moguće je da ćete uspeti da naplatite jedno veće potraživanje.

Zdravlje

Još uvek ste prilično osetljivi i nežnog zdravlja, pa vodite računa o preventivi.

 

LAV

Posao

Do sredine nedelje očekujte sporost u rešavanju poslovnih situacija ili bavljenju obavezama na dnevnoj bazi. Nakon tog perioda ulazite u dane u kojima ćete imati priliku da predstavite sebe na pravi način i pokrenete se u većoj meri. Stoje vam vrlo značajni dogovori sa osobama sa kojima ste i ranije radili, a koje ponovo žele da koriste vaše usluge. Takođe, u ovoj sedmici možete sklopiti jedan izuzetno dobar poslovni dil, i to naročito oni Lavovi koji su zaposleni u sektoru usluga.

Novac

Jači prilivi i popravljanje finansijske situacije stoje vam u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Mlađi – dobra zdravstvena situacija, moguće su samo povremene alergije. Stariji Lavovi – uzimajte redovno terapije propisane od strane lekara…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

DEVICA

Posao

Sačekajte malo sa donošenjem nekih konkretnijih odluka, naročito ako su u pitanju značajni poslovi ili projekti. Ne radite ništa na brzinu, pustite „da prenoći“ i da se slegne, pa tek onda donesite odluku. Za tako nešto je najbolji drugi deo sedmice koji vam daje sposobnosti za jasno, konkretno i praktično razmišljanje i kada ćete lako uvideti da li je nešto baš po vašoj meri i da li vam odgovara. Vaše polje karijere je značajno aktivirano i u narednom periodu očekujte svakako velike promene.

Novac

Vaša finansijska situacija će u ovoj sedmici biti nešto rasterećenija nego inače. Jednim delom izlazite iz kriznog perioda…

Zdravlje

Vi se jednim delom već osećate znatno bolje nego u prethodnom periodu, što će se dodatno poboljšati u drugom delu sedmice. Starijima moguće manje hronične tegobe.

 

VAGA

Posao

Ne prijaju vam ni neke situacije, ali ni neke osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. No, trenutno imate više nego dovoljno strpljenja i ne pokazujete da ste dotaknuti njihovim ponašanjima. Takođe, moguće je da informacije koje očekujete nikako da stignu, što vam donosi nervozu, naročito u prvom delu sedmice. Opustite se, nemate pravog razloga za brigu. Sve ono što vam smeta i što vas muči krenuće ka rešavanju u drugom delu nedelje. Slede vam konkretni odgovori, ali i dogovori.

Novac

Rasterećenje po pitanju finansija će biti više nego evidentno kako dani budu odmicali. Polako ulazite u jednu stabilniju fazu.

Zdravlje

Umor koji će biti prisutan u prvom delu sedmice više je posledica psihičke napetosti nego nekog fizičkog problema.

 

ŠKORPIJA

Posao

Mlad Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice govori da Škorpije ulaze u jednu novu fazu u ovom segmentu. Vi se, generalno gledano – osećate bolje i spremni ste da napravite neke promene koje možda već duže vreme stoje u vama kao zamisao, ideja, projekat. Možda na samom početku sedmice i nećete imati baš jasan put i prave informacije, ali to će se vrlo brzo promeniti. Odluke koje donesete u drugom delu nedelje obeležiće duži period koji je ispred vas. Zato, odlučite mudro.

Novac

Novac će vam dolaziti baš onda kada vam je to najpotrebnije. Takođe, moguće je da ćete i preko dodatnih poslova imati makar jedan priliv.

Zdravlje

Povremeno glavobolje ili manji problemi sa sinusima. Starije Škorpije mogu osećati hronične tegobe….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

STRELAC

Posao

Ona pitanja vezana za papirologiju ili dogovore koja su vam dugo stvarala nervozu – konačno će se rešiti u drugom delu ove sedmice. I vi ćete konačno uspeti da se sami sa sobom dogovorite po nekim pitanjima i donesete odluke koje su prave. U suštini, pred vama je jedna aktivna nedelja u kojoj vas očekuje dosta obaveza ali i mnogo kontakata sa poslovnim saradnicima. Takođe, neke poslovne prilike će se aktivirati i nemojte dozvoliti da vam ove šanse promaknu.

Novac

Novac koji ste očekivali dolazi, i to najpre u drugom delu ove sedmice. Ovo će vam doneti sigurnost i umiriti vas.

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Pred kraj nedelje moguća je nervoza, problemi sa spavanjem ili sa varenjem.

 

JARAC

Posao

Početkom nedelje pojaviće se neke informacije za koje nećete znati da li da se pouzdate u njih ili ne. Ako na osnovu njih zasnivate svoje odluke, bilo bi dobro da sačekate makar drugi deo sedmice da bi se stvari razjasnile, proverile i utvrdila njihova tačnost. Drugi deo sedmice je već dosta povoljniji po vas – uspeli ste da pronađete prave ljude koji mogu da vas podrže, imate neku osnovu i stabilnost i tada i vredi pokretati nove dogovore. Neko vam se može ponuditi kao pomoć ili podrška i trebali bi da prihvatite.

Novac

Mnogo obećanja kada je novac u pitanju, a ubrzo ćete shvatiti da samo u neke od njih možete da se pouzdate.

Zdravlje

Sredinom nedelje moguće su alergijske reakcije. Ostatak perioda je odličan po pitanju zdravlja.

VODOLIJA

Posao

U ovu nedelju ulazite u pomalo čudnom raspoloženju – postoje situacije koje vas jako opterećuju a za koje trenutno ne uspevate da pronađete pravo rešenje. Nema razloga za nerviranje, ionako će se sve do kraja sedmice posložiti i srediti baš kako treba. i u ovoj nedelji očekujte veliku količinu obaveza, ali ćete makar sa njima izlaziti na neuporedivo lakši način nego do sada. Sa nekim osobama sada teško komunicirate – ukoliko vidite da vam ne odgovaraju, pokušajte da svedete kontakt na minimum.

Novac

U ovoj će sedmici doći do delimičnog smirivanja u finansijskom segmentu. Možete da računate na jače prilive.

Zdravlje

Osetljiv stomak, ali i problemi sa glavoboljama i variranjem pritiska.

 

RIBE

Posao

Muče vas neke situacije vezane za vaše radno mesto ili poziciju, ali i za stanje u firmi u kojoj radite. Pravih informacija nema, a vi ste sa svih strana bombardovani poluistinama i više ne znate kome da verujete. U svakom slučaju, nemojte donositi nikakve bitnije odluke dok sve ne krene ka raščišćavanju, a to će biti vrlo brzo – već u drugom delu sedmice. Iako vam to sada tako ne izgleda – imate podršku od strane bitnih osoba i nemate nikakvih razloga za zabrinutost.

Novac

Mlad Mesec u vašem polju zarada otvara novu životnu fazu i donosi nove mogućnosti za vas. Prilivi su u ovoj nedelji dosta dobri. Mogućnost i nekih neočekivanih isplata.

Zdravlje

Moguće su češće glavobolje u ovoj sedmici, koje mogu biti i posledica promenljivog vremena, ali i vaše psihičke nestabilnosti i uznemirenosti.

Exit mobile version