Neko bitan

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 18. MART 2019.godine

Ovan

Veoma je bitno da danas budete tolerantni i imate razumevanja za tuđa osećanja. Iako ste ranjiviji nego obično, ne pokušavajte da to prikrijete tako što ćete glumiti nedodirljivost. Neke teške reči su samo refleksija negativnih iskustava iz prošlosti. Krajnje je vreme da učite iz iskustva. U vašem slučaju, najbolje iz vlastitih. Na kraju dana, osećaćete izvestan napredak.

Ako danas prihvatite igru sa nekom opasnom osobom, zadržite svoj smisao za humor ukoliko izgubite. Ako vi i vaš partner imate nekih problema u vezi, razgovor je jedini način da ih rešite. Ako zajedno radite, ne dozvolite da vam se posao i ljubav pomešaju. To može imati samo negativne posledice.

Bik

Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.

Vi volite da budete sigurni da stojite čvrsto na zemlji pre nego što napravite prvi korak. Trenutni položaj planeta vas dovodi u takvu situaciju da ćete više neko uobičajeno imati izgrađenu stabilnost i sigurnost, što će vam pomoći da rešite trenutni problem ukoliko ga imate. Ako je u vašoj vezi sve idealno, razgovor će vam pomoći da svoje fantazije pretvorite u realnost…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Blizanci

Ako radite na nekom velikom projektu, većina vaše kreativne energije odlazi upravo na njega. Kada se radi o nekim dugoročnim planovima i ciljevima, budite sigurni da ste na pravom putu. Takođe, doživećete kraću emocionalnu blokadu kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ovo će vas za trenutak poremetiti i krenuti sa puta, ali ne očajavajte. Prolaznog je karaktera.

Trenutna planetarna energija vam donosi razgovor koji će sva vaše snove pretvoriti u stvarnost. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni, svojim šarmom i intelektom ćete postići sve što poželite. Takođe vam donosi osećanje lagodnosti i prijatnosti u vezi. Imaćete samopouzdanja i sve će vam ići od ruke. Iskoristite ovaj dan.

Rak

Nalazite se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke vezane za vašu budućnost. Danas prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na vaš emotivni status. Danas ćete svakako proširiti vaše životno iskustvo. Prijatelji će vam davati značajnu podršku i savetovati vas. Veoma je važno da ne odbijate njihovu pomoć.

Danas ćete, sudeći po položaju planeta, verovatno upoznati osobu svojih snova. Na prvi pogled vam se neće učiniti tako, ali razgovarajući sa njom ćete otkriti da imate mnogo toga zajedničkog. To će biti osoba neverovatnog šarma i intelekta, kojoj nećete moći da odolite.

Lav

Iznenadne promene tokom ovog dana ići će vam u prilog. Možete da očekujete dobitke na mnogim poljima, ali najviše će ih biti u javnim nastupima i na polju karijere. Nemojte se iznenaditi ako napismeno dobijete neko priznanje. Pa ipak, poslovni uspeh u vašem slučaju ne podrazumeva i uspeh na ljubavnom planu. Ovde morate više da se angažujete.

Planetarna energija vam donosi dobru komunikaciju. Ako ste u potrazi za partnerom, slobodno se obratite osobi koja vam se dopada i koju želite već duže vreme. Ona neće ostati ravnodušna. Vi dobro znate šta treba da kažete da svakoga oborite sa nogu. Iskoristite to…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Devica

Vaša okolina ima izuzetno važan i pozitivan uticaj na vas. Ni najmanje vam ne fali podrške. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja su danas vaš put do uspeha. Ne bi bilo loše da razmislite o povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Ovo je dobra strategija za duži vremenski period. Takođe, obratite pažnju na mogućnost da danas negde otputujete.

Partner će danas insistirati na tome da razgovarate, ali vama zaista neće biti do toga i želećete tišinu. On ima mnogo toga da vam kaže. Zvezde vam savetuju da salušate i uključite se, kako kasnije ne biste bili na gubitku. Budite iskreni. Nemate drugi izbor.

Vaga

Danas sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Ovo je povoljan dan za obavezivanje na duže staze – bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Loš period na emotivnom polju je konačno iza vas – ulazite u novu i srećniju fazu. Ne bi bilo loše da preispitate svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite onako kako zaslužujete.

Trenutni položaj planeta vam donosi rešenje problema koje ste vi i vaš partner imali u poslednje vreme. Iskren razgovor je ono što vam je potrebno. Slobodno recite sve šta imate na umu i budite spremni da saslušate. Bićete iznenađeni kako će se stvari pozitivno završiti. U večernjim časovima ćete se vinuti do zvezda.

Škorpija

Određene okolnosti nateraće vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete kada je reč o poslu. Uložena energija i dodatni napor ne donose početno zadovoljstvo, ali budite uporni i uspeh ne može da izostane. Iskustvo i nove životne lekcije koje na tom putu steknete nemaju cenu, jer sve što činite pozitivno utiče na vaše samopuzdanje.

Vi nemate poverenja u veze u kojima su partneri jaki na rečima, a kada dođe do konkretnih događaja ne vidite apsolutno ništa. Danas, međutim, nećete moći da odolite slatkim rečima neke šarmantne osobe. Slobodno se prepustite. Zvezde vam donose povoljno vreme po pitanju ljubavi. Uživajte!…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Strelac

Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti za vas deluju stimulativno – danas ćete imati dovoljno energije da potražite nova rešenja. Iznenadne promene na koje niste računali zahtevaju da im se prilagodite. Na privatnom planu očekuju vas nesporazumi sa partnerom koje danas nećete uspeti da izgladite.

Trenutna planetarna energija vas ohrabruje da izađete napolje i razgovarate sa ljudima, naročito ako imate ljubavnih problema. Vi ste prilično zatvoreni po prirodi, ali danas biste mogli dobiti koristan savet koji će vam pomoći da rešite probleme koje imate. Budite hrabri!

Jarac

Nemojte da sumnjate u sebe i vlastite sposobnosti. Treba da budete snažni, čak i kada vam neke stvari ne polaze za rukom. Najveći izazov vam danas predstavljaju nejasne, maglovite stvari, u kojima bi se retko ko uspešno snašao. Pokušajte da izvučete najbolje iz situacije. Sve dok budete zadržali samopouzdanje, stvari će se odvijati u željenom pravcu.

Danas bi se iz svakodnevne konverzacije mogla izroditi neka lepa romansa, u kojoj ćete toliko uživati da ćete želeti da ponovite to iskustvo. Vaš intelekt će biti na zavidnom nivou, pa ćete se pored uživanja pokazati u najboljem svetlu. Bićete sposobni da se snađete o čemu god da se razgovara. To će biti vaše glavno oružje.

Vodolija

Vaša kreativnost je veoma izražena i potrebno je da iz nje izvučete maksimum. Ne trošite energiju na neke trivijalne stvari. Umesto toga, okrenite se stvaralačkom radu. Takođe, ne dozvolite da vas išta obeshrabri. Bilo bi dobro ako biste za trenutak razmislili o prošlosti i naučili nešto iz sopstvenih grešaka. Bićete veoma zadovoljni vašim emotivnim stanjem.

Danas vam zvazde donose pozitivnu konverzaciju sa osobom kojoj se divite. Napokon ćete biti u prilici da preduzmete odlučujući korak. Bez obzira da li to bude na nekoj zabavi ili na poslu, slobodno priđite i šarmantno se nasmejte. Niko neće moći da vam odoli.

Ribe

U dobrom ste raspoloženju i samo od vas zavisi da li će tako i ostati. Burne emocije su konačno iza vas. Najzad možete da uživate u zasluženom miru i spokojstvu. Ako nađete vremena, danas bi bilo dobro da započnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Šetnja je odličan početak. Takođe, nastojte da ugodite sebi tako što ćete se počastiti nekom sitnicom.

Zvazde vam danas donose izuzetne glasovne sposobnosti. Ali, ako budete razgovarali sa nekom prema kome osećate jaku fizičku strast, pokušajte da ostanete pribrani i smireni, kako ne biste oterali sagovornika od sebe. Ako primeti da ste previše uzbuđeni, mogao bi izgubiti interesovanje. Govorite opušteno i budite blagi i nasmejani.

Exit mobile version