DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. MART 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. MART 2019.godine

16 марта, 2019 Off By ludarito

Devica

Stvari na ljubavnom planu se danas komplikuju i to ponajviše vašom krivicom. Praktičnost koja vas odlikuje danas će da zataji, jer ste pomalno umorni od toga da je najveći deo odgovornosti upravo na vama. S obzirom da ste izloženi većoj količini stresa nego obično, nađite način da se opustite. Vama je definitivno potreban predah i beg od svakodnevice.

Povremeni konflikti s partnerom danas prerastaju u pravu malu dramu. Ne zaboravite da se radi o sitnicama koje zapravo ne ugrožavaju ni jednu stranu. Najvažnije je da u afektu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu da očekuju nesporazume u komunikaciji sa potencijalnom simpatijom.

Vaga

Mnogo razmišljate o stvarima koje se tiču novca, a ponajviše o načinima kako do istog da dođete. Razgovor sa nekim ko se ne bavi vašom profesijom mogao bi mnogo da doprinese i otvori vam neke nove vidike. U ophođenju sa bližnjima, pokažite razumevanje, čak i u situacijama kada vam se bude činilo da ste na ivici strpljenja. Ključna stvar za vas je samokontrola.

Ne bi bilo loše da razmislite o proširenju kruga prijatelja, jer na ovaj način možete upoznati nekoga zbog koga bi vam zaigralo srce. Pripazite se osoba koje su u potpunosti različite od vas, jer bi ovakva romansa veoma brzo mogla da se otrgne kontroli. Što je najvažnije, ne dozvolite da vam opšta sreća zavisi od toga da li imate partnera ili ne.

Škorpija

Ukoliko ste odlučili da posvetite dan ličnom usavršavanju, znajte da ste napravili odličan izbor. Energija planeta favorizuje sve oblike učenja, nadogradnje, duhovnog i intelektualnog rasta. Danas ne bi bilo loše da se izolujete od drugih i razmišljate o stvarima koje vas ispunjavaju i čine srećnim. Takođe, ovaj dan je pogodan za dugoročne planove i razmišljanje o istim.

Ovaj dan bi za vas mogao biti prilično stresan, naročito ako smatrate da kvalitet vašeg života zavisi od trenutnog partnera. Zbog vašeg karaktera, veoma često niste spremni na kompromise, a u tome leži izvor svih vaših ljubavnih konflikata. Ne tražite krivicu u drugima, došlo je vreme da poradite na sebi i vašem emotivnom razvoju…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4