DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. MART 2019.godine

DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. MART 2019.godine

16 марта, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost može da vas dovede u neprijatnu situaciju.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno. Ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam psihološka relaksacija.

JARAC

POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti.
ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju.

VODOLIJA

POSAO
Imponuje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu.
LJUBAV
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.
ZDRAVLJE
Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

RIBE

POSAO
Ponekad nije dovoljno imati samo dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima.
LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE
Ne precenjujete fizičke mogućnosti.

Стране: 1 2 3 4