STRELAC: Nema te stvari koje ga može slomiti ili baciti u očaj. Jednostavno, ŠTO GA VIŠE LOMIŠ – ON JE SVE JAČI!

STRELAC: Nema te stvari koje ga može slomiti ili baciti u očaj. Jednostavno, ŠTO GA VIŠE LOMIŠ – ON JE SVE JAČI!

15 марта, 2019 Off By ludarito

Međutim, bez obzira na to, nikako nemojte da pomislite da je on naivan i da ga možete prevesti „žednog preko vode“. Možete slobodno da zaboravite na tu opciju, jer on ume veoma dobro da brine o sebi, naročito kada je ugrožen. On neće nikoga prvi uvrediti i ugroziti, ali i te kako ume da se brani.

On se ustvari ponaša prema ljudima baš onako kako se oni ponašaju prema njemu. On vam nikada neće zaboraviti ako mu pružite ruku prijateljstva ili budete uz njega kada mu je najteže.

I verujte, nikada to neće ni zaboraviti i uzvratiće vam još većim dobrom. Ali ako se usudite da ga povredite i izdate, na bilo koji način, velike su šanse da će vam Strelac uzvratiti možda čak i gore. Ono što je sigurno jeste da neće sedeti skrštenih ruku i mirno gledati kako ga povređujete.

Jednog Strelca je divno imati za prijatelja, ali ne pokušavajte da ga imate za neprijatelja. Strelac je jaka ličnost koju ništa ne može slomiti i baciti u očaj. Koliko god puta pokušate da ga ugrozite, verujte da će on biti mnogo jači od vas.

Стране: 1 2