RAK i LAV: Oni su VELIKI EMOTIVCI i morate PAŽLJIVO SA NJIMA. A oni, zauzvrat, NEĆE OKLEVATI da vam POKAŽU SVOJU LJUBAV.

RAK i LAV: Oni su VELIKI EMOTIVCI i morate PAŽLJIVO SA NJIMA. A oni, zauzvrat, NEĆE OKLEVATI da vam POKAŽU SVOJU LJUBAV.

15 марта, 2019 Off By ludarito

Za Lava je ljubav jedna vrsta umetnosti, kojoj se potpuno predaje. Veoma je maštovit i kreativan i trudiće se da učini sve da usreći svog partnera. Lavovi su iskreni, pošteni i sigurni u sebe i zato im je lako da pokažu svoja osećanja. Oni jednostavno ne igraju igrice, oni vas vole ili vas ne vole i to je tako kod njih. U ljubavi su uporni i ne prihvataju odbijanje i zato svoje emocije često iskazuju teatralno kao na pozornici. U ljubavi, Lav je veran i to isto očekuje od svog partnera. Prevaru smatra kao izdaju, ali to ne prašta. On veruje u ljubav i veruje svom partneru. Možda je malo posesivan i ljubomoran, ali nikada neće praviti ljubomorne scene bez razloga. Lav uživa kada svi gledaju njegovog partnera, jer to znači da je izabrao najbolje. Zato ako kraj sebe imate jednog Lava, budite sigurni da ste voljeni. Pokažite jednom Lavu da poštujete sve ono što radi za vas i imaćete ljubav do kraja života.

 

Стране: 1 2 3 4